ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλωνας: Πολύτιμε μου χρόνε...

Το θετικό αποτέλεσμα ήρθε, με μια εμφάνιση αρκετά ικανοποιητική

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Τα φώτα σιγά σιγά σβήνουν στο στάδιο της Ζίμπρου, με τον Απόλλωνα να κάνει μια δουλειά που απλώς όφειλε. Το σημειώναμε και πριν το ματς πως αυτό το ματς δε θα το θυμάται και πολύ κανένας αν ερχόταν η νίκη, ενώ αντίθετα με ήττα θα το συζητούσαμε καιρό.

Το θετικό αποτέλεσμα ήρθε, με μια εμφάνιση αρκετά ικανοποιητική απέναντι σε αντίπαλο που ήξερε αρκετά πράγματα να τα κάνει σωστά στο γήπεδο. Υπήρξαν στιγμές που απειλήθηκε ο Βάλε, αλλά και ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Κρατάμε το 4-1-4-1 που εφάρμοσε ο Πέδρο Εμάνουελ με τον Σακέτι αρχικά και τον Άλιστερ ακολούθως να έχουν το ρόλο του παίκτη μπροστά από τα στόπερ. Λίγα θέματα υπήρξαν με την συνοχή της μεσαίας γραμμής στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη όλα ήταν καλύτερα και λειτούργησαν πιο σταθερά. Η είσοδος του Άλιστερ, με την μετατόπιση του Σακέτι πιο μπροστά, βοήθησε κιόλας αφού έφερε περισσότερο παιχνίδι από πίσω  αλλά και πίεση ψηλά όταν η Σαξάν ρίσκαρε.

Οι "γαλάζιοι" κέρδισαν χρόνο και σε μια βδομάδα μπορούν να σφραγίσουν μια πρόκριση στο δεύτερο γύρο συνεχίζοντας την πορεία τους. Μάλλον προς Λιθουανία μεριά, αφού και η Τρακάι επιβεβαίωσε τα προγνωστικά.

Μια χαρά, εν κατακλείδι, ήρθαν τα πράγματα στο Κισινάου και το ταξίδι της επιστροφής θα είναι με μπόλικη κούραση αλλά ήρεμο κι ευχάριστο. Ακολουθεί δουλειά ενόψει επαναληπτικού, ενίσχυση με δυο τουλάχιστον παίκτες ακόμα και βλέπουμε πως θα πάει και η συνέχεια.
 
Η αποστολή είναι μια προσφορά της εταιρείας Απόλλων ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ και των φούρνων Blue Oven, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση