ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σύγκλιση απόψεων ΧΑΚ-Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Στην Ολομέλεια οδηγείται το νομοσχέδιο για απορρόφηση υπαλλήλων

ΚΥΠΕ

Σύγκλιση απόψεων επιτεύχθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών σε ό,τι αφορά νομοσχέδιο που προνοεί τη δυνατότητα μεταφοράς προσωπικού από το ΧΑΚ στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, όπως δήλωσε ο προεδρεύων της Επιτροπής Άγγελος Βότσης, τη Δευτέρα.

«Συζητήσαμε το θέμα της δυνατότητας μεταφοράς προσωπικού του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου», είπε ο κ. Βότσης σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρία.

Πρόσθεσε ότι «έχουν επέλθει κάποιες τροπολογίες στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο που ήταν ενώπιον μας από την Κυβέρνηση, οι οποίες φαίνεται να  φέρνουν κοντά όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και να υπάρχει σύγκλιση απόψεων ώστε την Πέμπτη να ψηφιστεί σε νόμο αυτή η δυνατότητα».

Εξήγησε ότι «υπάρχει αρκετός φόρτος εργασίας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και φαίνεται ότι υπάρχει και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο μπορεί να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση από τους υπαλλήλους του Χρηματιστηρίου».

Συμπλήρωσε ότι η αλλαγή που έχει γίνει αφορά η μεταφορά αυτή να τυγχάνει την έγκριση του Συμβουλίου της Επιτροπής του ΧΑΚ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση