ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πλαστικές που δεν ήταν απαραίτητο να γίνουν...

Μερικά πράγματα απλώς δεν πρέπει να γίνονται

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πολλές είναι οι διασημότητες που εκ φύσεως είναι πανέμορφες, ενώ συν αυτώ έχουν και όλα τα ελέη της διασημότητάς τους: Χρήματα, δόξα, αναγνωρισημότητα.

Παρόλα αυτά, εξακολουθούν να μην βλέπουν τον καθρέφτη τους σαν κάτι ωραίο. Και το πρόβλημα αυτό, προσπαθούν να το... φτιάξουν με πλαστικές επεμβάσεις.

Τις περισσότερες φορές τα αποτελέσματα είναι μια χαρά, αλλά υπάρχουν και εκείνες οι φορές που απλά δεν θα έπρεπε να γίνουν. Και τα παραδείγματα είναι πολλά.

Donatella Versace: Η μέρα με τη νύχτα. Πλέον δεν πάει παραπέρα και οι όποιες διαφορές ανάμεσα στο πριν και το μετά είναι εμφανέστατες.

Tara Reid: Χαρακτηριστική περίπτωση του "δεν χρειάζεσαι πλαστική, τι πας και κάνεις;" Επέμβαση στο στήθος, στα χείλη και από δω παν κι οι άλλοι.

Heidi Montag: Ναι, μοιραία, αλλά μάλλον όχι ωραία. Σαν κορίτσι έκανε τη διαφορά, σαν γυναίκα με κάποιον μοιάζει απροσδιόριστα, αλλά αυτή τη στιγμή μας διαφεύγει.

Paris Hilton: Η αποθέωση του τριγώνου. Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο τρίγωνο γίνεται το πρόσωπό της. Γιατί; Θα πετάξει;

Daryl Hannah: Ο καιρός της γοργόνας πέρασε χωρίς επιστροφή. Σε όλα τα επίπεδα...

 

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ