ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αύριο η ορκωμοσία των Νεοσύλλεκτων της 2015 Β' ΕΣΣΟ

Μετά την τελετή της ορκωμοσίας θα δοθεί 48ωρη άδεια στους νεοσύλλεκτους οπλίτες

ΚΥΠΕ

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι αύριο Παρασκευή στις 9.00 π.μ., θα πραγματοποιηθούν οι  τελετές ορκωμοσίας των Νεοσυλλέκτων Οπλιτών της 2015Β΄ ΕΣΣΟ.

Η επίσημη τελετή θα γίνει στη Λάρνακα, στο νέο Στάδιο ΓΣΖ, στην παρουσία του Υπουργού Άμυνας Χριστόφορου Φωκαΐδη και του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγου Γεώργιου Μπασιακούλη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι οπλίτες του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (ΚΕΝ) Λάρνακας και οι οπλίτες που εκπαιδεύονται στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Μονάδων Καταδρομών (ΚΕΜΚ), στο στρατόπεδο «Στέλιου Μαυρομμάτη» στο Σταυροβούνι, θα ορκιστούν στο νέο Στάδιο «ΓΣΖ».

Οι οπλίτες του ΚΕΝ Λεμεσού θα ορκιστούν στο «Τσίρειο» Στάδιο.

Οι  οπλίτες του ΚΕΝ Πάφου, θα ορκιστούν στις εγκαταστάσεις του ΚΕΝ Πάφου (Στρατόπεδο «Ευαγόρα Παλληκαρίδη και Χαράλαμπου Μούσκου»).

Στις τελετές ορκωμοσίας μπορούν να παρευρεθούν οι γονείς και συγγενείς των νεοσυλλέκτων, οι οποίοι θα πρέπει να βρίσκονται στους χώρους τέλεσης της ορκωμοσίας τουλάχιστον 30 (τριάντα) λεπτά πριν την έναρξη της.

Στην τελετή που θα γίνει στο νέο Στάδιο «ΓΣΖ» παρακαλούνται όπως προσέλθουν μόνο στενοί συγγενείς των νεοσυλλέκτων, καθώς, λόγω βελτιωτικών έργων που εκτελούνται στη δυτική κερκίδα του σταδίου, είναι διαθέσιμη μόνο η ανατολική κερκίδα, η οποία είναι μικρότερης χωρητικότητας.

Σημειώνεται ότι μετά την τελετή της ορκωμοσίας θα δοθεί 48ωρη άδεια στους νεοσύλλεκτους οπλίτες, η οποία θα λήξει στις 3 Αυγούστου.

Στις 3 Αυγούστου οι οπλίτες της 2015 Β’ ΕΣΣΟ θα πρέπει να παρουσιαστούν μέχρι τις  9.00 π.μ. στις Μονάδες που θα τους κοινοποιηθούν.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση