ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

6 - 7 Σεπτεμβρίου στα Κατεχόμενα ο Σινιρλίογλου

Παράνομη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει ο νέος ΥΠΕΞ της Τουρκίας Φεριντούν Σινιρλίογλου

Παράνομη επίσκεψη στα Κατεχόμενα αναμένεται να πραγματοποιήσει ο νέος Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Φεριντούν Σινιρλίογλου, το πρώτο «επίσημο» ταξίδι του στο εξωτερικό αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.
 
Ο ισχυρός άνδρας της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής θα βρεθεί στο νησί στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου.

Στην υπ’αριθμ. 245 ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών με ημερομηνία τις 4 Σεπτεμβρίου 2015 και με τον τίτλο «Για την επίσκεψη του αξιότιμου Υπουργού μας στην ΤΔΒΚ», αναφέρεται το εξής:  «Ο αξιότιμος Υπουργός μας, Φεριντούν Σινιρλίογλου, θα πραγματοποιήσει την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στο εξωτερικό, στις 6-7 Σεπτεμβρίου 2015 στην ΤΔΒΚ. Ο αξιότιμος Υπουργός μας, με την ευκαιρία αυτή, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΤΔΒΚ, Μουσταφά Ακιντζί, με την Πρόεδρο της Βουλής της ΤΔΒΚ, Σιμπέλ Σιμπέρ, με τον Π/Θ, Ομέρ Καλγιοντζού και με την ΥΠΕΞ Εμινέ Τσολάκ».

Ντέιλι Σαμπάχ: Δικαστήριο για τις περιουσίες στη μετά τη λύση [ΚΥΠΕ]
Δικαστήριο για τις περιουσίες θα δημιουργηθεί μαζί με την Επιτροπή Περιουσιών έπειτα από τη λύση του Κυπριακού, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Ντέιλι Σαμπάχ, το οποίο θα είναι η ανώτατη Αρχή για την επίλυση περιουσιακών διαφωνιών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το Δικαστήριο για τις περιουσίες θα επιτρέπει στους πολίτες οι οποίοι διαφωνούν με την απόφαση της επιτροπής περιουσιών να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Θα λαμβάνει αποφάσεις με σκοπό την επίλυση προβλημάτων για αποτροπή πιθανών άδικων συμπεριφορών απέναντι στους δικαιούχους περιουσιών. Αν οι πολίτες δεν είναι ικανοποιημένοι από τις αποφάσεις του δικαστηρίου, θα έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν το ΕΔΑΔ, γράφει η εφημερίδα.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση