ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Τι κάνουν οι πρώην;

Ο νέος σταθμός των πρώην παικτών του ΑΠΟΕΛ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Του Σάββα Λαζανιά

Δέκα συνολικά ποδοσφαιριστές είδαν την πόρτα εξόδου του Αρχαγγέλου αυτό το καλοκαίρι. Οι περισσότεροι αποχώρησαν γιατί δεν βρίσκονταν μέσα στα  πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για την νέα χρονιά ενώ κάποιοι άλλοι επέλεξαν να συνεχίσουν σε άλλες ομάδες την καριέρα τους.

Πάμε να δούμε που βρίσκονται και τι κάνουν οι πρώην παίκτες του ΑΠΟΕΛ που αποχώρησαν αυτό το καλοκαίρι:

Διονύσης Χιώτης
Ο Ελλαδίτης είχε υπογράψει αρχικά στην ομάδα του Πανελευσινιακού. Ο πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Γιαλιάς, εγκατέλειψε τον Πανελευσινιακό και ανέλαβε τα Τρίκαλα γιατί είχε πρόβλημα με το δήμο της Ελευσίνας.  Πήρε μαζί του τους περισσότερους παίκτες. Ο Διονύσης Χιώτης θα αγωνίζεται στον ΑΟ Τρίκαλα τη νέα χρονιά.

Ραφίκ Τζιμπούρ
Ο Αλγερινός πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Αυτή την περίοδο είναι τραυματίας και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε  δυο βδομάδες. Με την ΑΕΚ μετρά μια συμμετοχή.

Κίλιαν Σέρινταν
Ο Ιρλανδός παρέμεινε στη Λευκωσία όμως μετακόμισε στην άλλη μεγάλη ομάδα της πόλης, την Ομόνοια. Μετρά 7 συμμετοχές σε Κύπρο και Ευρώπη ενώ έχει πετύχει πέντε γκολ.

Μπεζέρα Κακά
Ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται στη Τοντέλα Πορτογαλίας. Μετρά τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα ενώ έχει πετύχει και ένα γκολ.

Μάριος Πεχλιβάνης
Ο Τόρστεν Φινκ πήρε το Πεχλιβάνη μαζί του στην Αούστρια Βιέννης. Ο νεαρός Κύπριος μεσοεπιθετικός μετρά πέντε συμμετοχές με τη 2η ομάδα της Αούστρια. Δεν έχει αγωνιστεί ακόμη σε παιχνίδι της ανδρικής ομάδας.

Ανδρέας Χριστοφίδης
Ο Χριστοφίδης θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά με τα χρώματα του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Τζον Άρνε Ρίισε
Ο Νορβηγός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Delhi Dynamos FC όπου προπονητής είναι ο Ρομπέρτο Κάρλος.

Μάρτιν Λάνιγκ
Ο Γερμανός αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ λόγω προσωπικού προβλήματος. Κατά πάσα πιθανότητα θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Άλεξ Κωνσταντίνου
Πήγε στη Βουλγαρία για να δοκιμαστεί στη Λέφσκι Σόφιας όμως δεν ικανοποίησε και επέστρεψε στην Κύπρο. Αγωνίζεται με τα χρώματα της Δόξας.

Τιάγκο Γκόμες
Ο Πορτογάλος δεν βρήκε ακόμα κάποια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Βρίσκεται στη λίστα των άνεργων ποδοσφαιριστών.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση