ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Προσφυγική κρίση: Κάλεσμα ανθρωπιάς από το tripadvisor

Πλατφόρμα εισφορών για τις χιλιάδες των προσφύγων σημιούργησε το διεθνούς φήμης site

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Καθημερινά τα ναυάγια των προσφύγων πολλαπλασιάζονται με αποτέλεσμα η Μεσόγειος να έχει γίνει ένας υγρός τάφος για εκατοντάδες πρόσφυγες, ανάμεσα τους βρέφη, μικρά παιδιά και άμαχος πληθυσμός.

Η διεθνής κοινότητα, στην προσπάθεια της να θωρακιστεί όσο το δυνατό καλύτερα από το «φαινόμενο» αυτό, έχει κλείσει σύνορα και έχει υψώσει φράγματα προκειμένου να φρακάρει την περαιτέρω είσοδο προσφύγων και μεταναστών στο έδαφός της. Γερμανία, Ολλανδία και Ουγγαρία είναι μερικά παραδείγματα χωρών, που έχουν λάβει τα μέτρα αυτά.

Το διεθνούς φήμης τουριστικό site tripadvisor, σε μια προσπάθεια ανακούφισης των χιλιάδων συνανθρώπων μας που υποφέρουν έχει δημιουργήσει μέσω του Ιδρύματος φιλανθρωπιών που διαθέτει, μια πλατφόρμα εισφορών όπου μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε για ένα καλύτερο αύριο, για τους χιλιάδες αυτούς πρόσφυγες που υποφέρουν καθημερινά τον τελευταίο καιρό.

Όπως αναφέρει το tripadvisor, με την μικρή εισφορά του καθενός μπορούμε όλοι μαζί να μαζέψουμε μέχρι και 1 εκατομμύριο δολάρια, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την άμεση βοήθεια των προσφύγων.

Μαζί, πάντα μπορούμε… Δείτε εδώ το μήνυμα του tripadvisor  

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση