ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σκληρός δίσκος για… σκληρή χρήση

Το ειδικό κάλυμμά του παρέχει προστασία από γρατσουνιές, ατυχήματα και βουτιές στο νερό

Κατασκευασμένος για ιδιαίτερα «σκληρούς» χρήστες, ο εξωτερικός σκληρός δίσκος της ADATA DashDrive Dura HD710, χωρητικότητας 1ΤB και με πάχος 1.6 εκ. έρχεται να καλύψει το έλλειμμα «ανθεκτικότητας» που υπάρχει στην κατηγορία του προϊόντος.

Συμβατός με USB 3.0 αποτελεί έναν από τους πλέον ανθεκτικούς εξωτερικούς σκληρούς δίσκους της αγοράς, μιας και η μοντέρνα εμφάνισή του και το προστατευτικό πλαστικό που το περιβάλλει, αποτελεί την ιδανική λύση για όσους ασχολούνται με extreme sports ή όσους δεν συμβιβάζονται εύκολα με την προστασία των δεδομένων τους.

Το ειδικό προστατευτικό κάλυμμά του παρέχει ολική προστασία από τις γρατσουνιές και πολλά άλλα ατυχήματα (όπως πτώσεις από ύψος έως και 1.2 μέτρων) αλλά και βουτιές σε νερό, αφού η καλυμμένη είσοδος USB κρατά «ζωντανή» τη συσκευή ακόμη και μετά από 30 λεπτά παραμονής της σε βάθος ενός μέτρου μέσα στο νερό.

Τον εξωτερικό σκληρό δίσκο ADATA DashDrive Dura HD710 1ΤB μπορείτε να τον βρείτε στο δίκτυο καταστημάτων της Telefone σε όλη την Κύπρο, στην τιμή των €129.90.

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση