ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ερμής - Νέα Σαλαμίνα 1-2: Ερυθρόλευκο τρένο

Τζούρτζουριτς και Μακρίεφ τα γκολ της νίκης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Αυτή τη φορά την ανατροπή την έκανε η ίδια η Νέα Σαλαμίνα, που κέρδισε με 2-1 τον Ερμή και πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα. Τζούρτζουριτς και Μακρίεφ τα γκολ της νίκης, ο Κεϊτά αυτό του Ερμή.

Το πολύ καλό ξεκίνημα που είχε στο παιχνίδι εκμεταλλεύτηκε ο Ερμής, αφού στο 7΄ήταν ήδη μπροστά στο σκορ. Δράσης ο Κεϊτά που ξέφυγε από τον Άντιτς και με ωραίο πλασέ στην κίνησε σκόραρε.

Η Νέα Σαλαμίνα έμοιαζε έξω από τα νερά της, χωρίς σε κάποιο σημείο του αγώνα να πιέσει και να χάσει ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Αντίθετα, κάποιες αντεπιθέσεις του Ερμή θα μπορούσαν να του φέρουν δεύτερο γκολ, αλλά τα τελειώματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε.

Αν το πρώτο μέρος δεν έχουμε πολλούς λόγους να το θυμόμαστε, το δεύτερο τα είχε όλα! Από νωρίς φάνηκε το πράγμα με την αποβολή του Ουλίσε στο 59’, ενώ μόλις στο 61’ ο Τζούρτζουριτς με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε. Δε χάρηκαν πολύ οι «ερυθρόλευκοι» αφού στο 65’ αποβλήθηκε από μεριάς τους ο Παύλου.

Αλλά, το μομέντουμ ήταν με το μέρος τους και έκλεισαν την ανατροπή στο 83’ όταν ο Τζούρτζουριτς έκανε τη μπαλιά στον Μακρίεφ και αυτός πλάσαρε σωστά τον Παναγόπουλο.

Ερμής (Μακρίδης): Παναγόπουλος, Ντε Πίνα, Γκονζάλες, Γιαγκουδάκης, Μουλαζίμης, Ουλίσε, Μαράκις, Γουίκς, Γενγκά(75’ Μπαλογκούν), Βασιλόγιαννης(64’ Ουαταρά), Κεϊτά

Νέα Σαλαμίνα (Ντε Γιόνγκε): Στέινμπορς, Ζάρκοβιτς, Τσιγκουίνι(83’ Μπεμπά), Τσίνα, Άντιτς, Σκοπελίτης, Κούσουλος, Τζούρτζουριτς, Παύλου, Πεδρίτο, Μακρίεφ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ερμής: Τελευταία Ενημέρωση