ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ουρές και γκρίνιες στο αεροδρόμιο Πάφου λόγω των μέτρων ασφαλείας

Λόγω της αύξησης στους ελέγχους κατά το check in που έχουν κορυφωθεί τις τελευταίες μέρες

Καθυστερήσεις και ατέλειωτες ουρές παρατηρούνται τις τελευταίες μέρες στο Αεροδρόμιο Πάφου. Λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που λαμβάνει η Αστυνομία, με επίκεντρο τα δύο αεροδρόμια, αλλά και τα λιμάνια της χώρας, οι έλεγχοι που γίνονται στις αφίξεις επιβατών είναι αυξημένοι.

Αυτό προκαλεί καθυστερήσεις και ταλαιπωρία σε αρκετούς επιβάτες, οι οποίοι λόγω των ελέγχων κάνουν μέχρι και μιάμιση ώρα να εξέλθουν από τους ελέγχους.

Αυτό επισημαίνει ο δημοτικός σύμβουλος της πόλης Χρύσανθος Σαββίδης. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ο κ.Σαββίδης επισημαίνει ότι το πρόβλημα προκαλείται κατά κύριο λόγο εξαιτίας των απαρχαιωμένων συστημάτων που υπάρχουν, τα οποία καθυστερούν τους ελέγχους των διαβατηρίων.  Οι υπολογιστές, όπως ανέφερε ο κ.Σαββίδης, δεν επιτρέπουν το γρήγορο πέρασμα διαβατηρίων.

Το προσωπικό του Αεροδρομίου, όπως επεσήμανε ο δημοτικός σύμβουλος, κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να εξυπηρετήσει τους επιβάτες. Το σύστημα, όμως, λόγω του ότι δεν είναι ανανεωμένο, δεν επιτρέπει γρήγορους ρυθμούς, που θα εξυπηρετήσουν το συντομότερο δυνατό τον κόσμο.

Αυτό που πρέπει να γίνει, προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα, είναι ενίσχυση του προσωπικού, καθώς επίσης και εκσυγχρονισμός του συστήματος, όπως επισημαίνει ο κ.Σαββίδης, αφού το φαινόμενο αυτό των μέτρων δεν είναι κάτι προσωρινό, αλλά κάτι που θα εφαρμόζεται για τους επόμενους μήνες.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση