ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

K Sports: Συνέντευξη του Κύπριου της Γιουβέντους

Ο 17χρονος διεθνής Γρηγόρης Κάστανος μίλησε στο αθλητικό περιοδικό της «Καθημερινής»

Ένας νεαρός Κύπριος, ο Γρηγόρης Κάστανος, διαπρέπει στη Γιουβέντους. Εδώ και αρκετές εβδομάδες ο 17χρονος μεσοεπιθετικός υποσχέθηκε να μας παραχωρήσει συνέντευξη, με τον ίδιο τελικά να κλείνει τηλεφωνικό ραντεβού για το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, μια ημέρα που με δύο δικά του γκολ η Γιούβε κέρδισε 2-1 τη Μάντσεστερ Σίτι για το UEFA Youth League.

Λίγη ώρα μετά την καταπληκτική του εμφάνιση, πιστός στο ραντεβού του, ο Κάστανος μίλησε μεταξύ άλλων στο K Sports για την παρουσία του στην ιταλική ομάδα, τη ζωή στο Τορίνο, τους στόχους στην καριέρα του, την αποχώρηση του Πάμπου αλλά και το ποιοι συμπαίκτες του, του έμαθαν τις ιταλικές… βρισιές!

Διαβάστε επίσης την Κυριακή (29/11) στο K Sports:
ΑΠΟΕΛ: Αναμένοντας τον Ιανουάριο… Παρά τις εντυπωσιακές νίκες οι γαλαζοκίτρινοι δεν έπαψαν ποτέ να έχουν κτυπητές αδυναμίες και κάποια παιγνίδια το επιβεβαίωσαν εμφαντικά.

Ομόνοια: Παίρνει σίγουρα δύο ενδεκαδάτους. Το «τριφύλλι» χρειάζεται στράικερ και στόπερ τον Ιανουάριο, ενώ ο Μιλόγεβιτς εξέφρασε την πρόθεση να αποκτηθεί και αμυντικός μέσος.

ΑΕΛ: Οι δώδεκα μήνες γεμάτοι πάθη. Τι συνέβη και οι κίτρινοι έφτασαν από τη νίκη κόντρα στη Ζενίτ για το Champions League το καλοκαίρι του ’14 στον κίνδυνο υποβιβασμού;

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ, οι «ρεντς» και το πρωτάθλημα. Ο Γερμανός αλλάζει την ομάδα, όμως δεν μιλάει ακόμη για κατάκτηση του τίτλου.

Ρανιέρι: Μετά τον ελληνικό εφιάλτη, οδηγεί τη Λέστερ στο όνειρο. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι βρίσκεται στην κορυφή της Premier League ύστερα από 13 ματς.

Μουντιάλ 2022: Χορός δισ. πίσω από το Κατάρ. Αποκαλύψεις από την κρατική τηλεόραση της Αυστραλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Μπάσκετ: Τύμπανα πολέμου. Η FIBA προχωρά με το Champions League, παρότι η Ευρωλίγκα κράτησε τις ισχυρές ομάδες.

Αρθρογραφία:
Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Μία νέα Παιδεία το κλειδί
Χρίστος Ζαβός: Τριπλό δημοσιογραφικό… φονικό
Γιώργος Λογίδης: Μεταγραφές λίγες, επιλογές περισσότερες…

Αθλητισμός: Τελευταία Ενημέρωση