ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ερμής - Πάφος fc 2-1: Λυτρωτής ο Μαγέλε

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Μαγέλε ήταν ο ποδοσφαιριστής που έκανε τη διαφορά μεταξύ Ερμή και Πάφου, με τον 24χρονο επιθετικό να βρίσκει δίκτυα στο 87ο λεπτό και να μοιράζει την ασσίστ με την οποίαν οι «φτεροπόδαροι» πήραν το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια μιας αναμέτρησης που μάλλον θα ξεχαστεί γρήγορα και ουσιαστικά πλήρωσαν το νωθρό ξεκίνημα στην επανάληψη, σημείο κατά το οποίο οι φιλοξενούμενοι έφεραν τον αγώνα στα ίσα στο 49ο λεπτό με τον Γκελασβίλι.

Ο Ερμής ήταν η ομάδα που πήρε νωρίς σχετικά προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Κεϊτά στο 14ο λεπτό, με την ομάδα της Αραδίππου να διαχειρίζεται με άνεση το υπέρ της προβάδισμα στο πρώτο 45λεπτο. Σημαδιακή στιγμή η αποβολή του Ρασίντ Αλαμπίστο 79ο λεπτό, με τον Ερμή να αναλαμβάνει πλήρως τον έλεγχο του αγώνα από εκείνο το σημείο και έπειτα. Τελικά η λύτρωση ήρθε στο 87ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας στην εστία του Ρόιν και τον Μαγέλε σωστά τοποθετημένο να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Ερμής (Νίκος Παναγιώτου): Παναγόπουλος, Μουλαζίμης (71΄ Λατόρε), Κουίνσι, Ντε Πίνα, Χριστοφή, Γκονζάλες, Ουλίσε, Γιαγκουδάκης (65΄ Βασιλόγιαννης), Γενγκά (61΄ Γουίκς), Κεϊτά, Μαγέλε

Πάφος (Εμάνουελ Ρόκα): Ρόιν, Αλαμπί, Γκριγκαλάβα, Μακρής, Νταμάχου, Γκργκετς, Γκόμες, Ιωάννου, Μουτίνιο (76΄ Γκριγκαλασβίλι), Μάτσι (68΄ Οκόγε), Γκελασβίλι (78΄ Αγιβί)

Κίτρινες κάρτες: Χριστοφή, Κουίνσι, Ουλίσε / Γκελασβίλι, Μακρής, Μάτσι

Κόκκινη κάρτα: Αλαμπί

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ερμής: Τελευταία Ενημέρωση