ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Πατημένο το... φρένο

Βάρντι και Σβαϊνστάιγκερ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι της πρέμιερ λιγκ ανάμεσα σε Λέστερ και Μαν. Γιουνάϊτετ σε ένα ματς που όσα έδωσαν τόσα πήραν οι δυο ομάδες. Ο εκπληκτικός Βάρντι το γκολ της Λέστερ, ο Σβαινστάιγκερ αυτό για τους «Κόκκινους Διάβολους».

Δεν είδαμε πολύ θέματα και φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ήρθα γκολ και γενικώς ένα κλίμα που θύμιζε κανονικό ντέρμπι. Η εκστασιασμένη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Βάρντι λειτούργησε για τη Λέστερ στο 24’ όταν από την πάσα του Φουκς πλάσαρε για το 1-0. Μετά το γκολ η Γιουνάϊτετ δεν έδειξε σημάδια αντίδρασης και δεν έφτιαξε τις φάσεις, όμως κατάφερε με τη κεφαλιά του Σβαινστάιγκερ στις καθυστερήσεις να ισοφαρίσει.

Περιμέναμε καλύτερο δεύτερο μέρος αλλά δεν είδαμε κάτι τέτοιο, με τις δυο ομάδες να μην απειλούν. Μια μεγάλη φάση έκανε η Λέστερ στο τετ α τετ του Ουζόα που έσωσε ο Ντε Χέα στο 66’, ενώ ο Σμάιχελ είχε πιάσει την κεφαλιά του Σβαινστάιγκερ στο 49’. Για να ανάψει λίγο το ματς φτάσαμε στο τέλος με κάποια σουτ που όμως δεν άλλαξαν το τελικό αποτέλεσμα.

Λέστερ (Ρανιέρι): Σμάιχελ, Σίμπσον, Χουτ, Μόργκαν, Φούκς, Μαχρέζ, Καντέ, Ντινκουότερ, Ολμπράιτον(70’ Σλουπ), Οκαζάκι(60’ Ουζόα), Βάρντι

Μαν. Γιουνάιτετ (Φαν Χάαλ): Ντε Χέα, Νταρμιάν, Μακνέρ, Σμόλινγκ, Μπλίντ, Κάριγκ, Σβαινστάιγκερ, Μάτα, Γιάνγκ, Ρούνι(68’ Ντεπάι), Μαρσιάλ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση