ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Όλα για την κορυφή

Η πρωτιά περνά από το Δασάκι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει το απόγευμα στο Δασάκι με μοναδικό στόχο του τρεις βαθμούς της νίκης. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τις χθεσινές απώλειες της ΑΕΚ και να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από αρκετό καιρό.

Η ομάδα της Λευκωσίας βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και προέρχεται από συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Έχουν δημιουργηθεί ιδανικές συνθήκες για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο ΑΠΟΕΛ έχει αποκτήσει μια μεγάλη δυναμική και σήμερα θα προσπαθήσει να πετύχει άλλο ένα σημαντικό τρίποντο. Οι φίλοι των «γαλαζοκιτρίνων» θα ταξιδέψουν μαζικά στο Δασάκι για να στηρίξουν την ομάδα τους. Ο ΑΠΟΕΛ θα έχει στο πλευρό του πάνω από 1500 οπαδούς.

Η παράδοση είναι με το μέρος του ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» μετρούν πέντε νίκες στους τελευταίους έξι αγώνες που έδωσαν στο Δασάκι για το πρωτάθλημα. Ο Κετσπάγια συνέστησε την προσοχή στους παίκτες του. Ο Εθνικός δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για τους «γαλαζοκιτρίνους». Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να καταφέρουν να πάρουν να πάρουν το ζητούμενο.

Τέσσερις παίκτες του ΑΠΟΕΛ βρίσκονται στο όριο καρτών και κινδυνεύουν να χάσουν το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την Ομόνοια. Πρόκειται για τους Ντε Βινσέντι (5), Σέρτζιο (3), Μοράις (3) και Βάντερ (3).

Εκτός αποστολής έμειναν οι Αρτυματάς, Αλεξάνδρου, Αλωνεύτης και Εστρέλα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναμένεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στα δυο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πάρντο. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Σέρτζιο και στο αριστερό ο Μιλάνοφ. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Καρλάο και Μερκή.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Μοράις και Βινίσιους. Στα άκρα της μεσαίας γραμμής θα κινούνται οι Γιαννιώτας και Εφραίμ. Ο Τόμας Ντε Βινσέντι θα είναι ο παρτενέρ του Σωτηρίου στην επίθεση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση