ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Άρσεναλ - Λέστερ 2-1: Ανατροπή από τον… πάγκο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Άρσεναλ πήγε από την κόλαση στον παράδεισο. Οι «κανονιέρηδες» νίκησαν τη Λέστερ με 2-1, πραγματοποιώντας μια μεγάλη ανατροπή. Τα δυο γκολ της Άρσεναλ πέτυχαν οι δυο «χρυσές» αλλαγές του Βενγκέρ, Γουόλκοτ και Γουέλμπεκ. Η Λέστερ τέλειωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές.

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες. Η Άρσεναλ είχε την κατοχή της μπάλας όμως η Λέστερ όποτε κατέβαινε στην περιοχή του Τσεχ ήταν επικίνδυνη. Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 16ο λεπτό. Ο Βάρντι έκανε την κεφαλιά όμως ο Τσεχ απόκρουσε εντυπωσιακά. Στο 25' o Σάντσες σούταρε μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα χτύπησε στο Μόργκαν και κατέληξε κόρνερ.

Στο 39ο λεπτό ο Καντέ έκανε τη σέντρα-σουτ όμως ο Τσεχ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Η Λέστερ κέρδισε πέναλτι στο 43ο λεπτό σε ανατροπή του Μονρεάλ πάνω στο Βάρντι. Ο πρώτος σκόρερ της Λέστερ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και προσπάθησαν να πιέσουν τη Λέστερ. Η Άρσεναλ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 54ο λεπτό μετά την αποβολή του Σίμπσον με 2η κίτρινη. Η Άρσεναλ αύξησε την πίεση και έκλεισε τη Λέστερ στα καρέ της. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 70ο λεπτό με το Γουόλκοτ. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν δραματικά.

Η Άρσεναλ γύρισε τούμπα το παιχνίδι στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο Οζίλ εκτέλεσε το φάουλ και ο Γουέλμπεκ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Μπεγιερίν, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί (46' Τσέιμπερς), Μονρεάλ, Κοκελέν (61' Γουόλκοτ), Ράμσεϊ, Μεσούτ Εζίλ, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν (83' Γουέλμπεκ), Ζιρού.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχερ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουχς, Ντρίνκγουοτερ, Καντέ, Μαχρέζ (58' Βασιλέβσκι), Ολμπράιτον (83' Κινγκ), Οκαζάκι (61' Γκρέι), Βάρντι.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση