ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πλατινί: «Θα νικήσω, θα δικαιωθώ»

Πήγε στο CAS όπου θα εκδικαστεί η προσφυγή του

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Μισέλ Πλατινί εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στο CAS, όπου θα εκδικαστεί η προσφυγή του κατά της εξαετούς ποινής αποκλεισμού που του επέβαλε η FIFA.

Λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Επιτροπή Ηθικής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου να αποσύρει τις κατηγορίες διαφθοράς σε βάρος του Γάλλου παράγοντα, ο έκπτωτος πρόεδρος της UEFA δηλώνει αισιόδοξος ότι σε αυτόν τον μεγάλο.... τελικό της ζωής και της καριέρας του θα δικαιωθεί.

«Είμαι καλά και είναι ένας τελικός για εμένα. Είμαι μπροστά σε έναν ακόμα αγώνα. Θα νικήσω, είμαι αισιόδοξος» είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή του για την ακρόαση.

Ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας τιμωρήθηκε με εξαετή απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο από τη FIFA λόγω της παράτυπης πληρωμής ποσού περίπου δύο εκατομμυρίων ευρώ από τον Σεπ Μπλάτερ, χρήματα τα οποία κανένας από τους δύο άνδρες δεν μπόρεσε με αποδείξεις να δικαιολογήσει. Στην ακρόαση είναι παρών και ο πρώην πρόεδρος της FIFA για να καταθέσει ως μάρτυρας.

Η απόφαση του Διεθνούς Αθλητικού Δικαστηρίου αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση