ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βολές στη Θεοχάρους για την παραμονή στη ευρωβουλή

Για πούλημα ψηφοφόρων κάνει λόγο ο ΔΗΣΥ- Αντιδράσεις και εντός του Κινήματος

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Νέος κύκλος αντιδράσεων αρχίζει στο κομματικό σκηνικό με τον ΔΗΣΥ να κατηγορεί ανοικτά την Ελένη Θεοχάρους για προδοσία των ψηφοφόρων της, ενώ και από το ίδιο το Κίνημα φαίνεται να υπάρχουν έντονες διαφωνίες για την απόφαση της Ελένης Θεοχάρους να παραδώσει την έδρα της στη βουλή στον επιλαχόντα του Κινήματος Γιώργο Παπαδόπουλο ο οποίος κατάφερε να πάρει 676 ψήφους.

Ήδη στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, στελέχη δεύτερης και τρίτης γραμμής του ΔΗΣΥ κατηγορούν ευθέως την Ελένη Θεοχάρους για εξαπάτηση των ψηφοφόρων της και αναξιοπιστία καθώς την επομένη των βουλευτικών εκλογών προτίμησε να ενημερώσει ότι δεν θα παραδώσει την έδρα της στο ευρωκοινοβούλιο. Ήδη σε μεσημβρινή εκπομπή στο ΣΙΓΜΑ, ο βουλευτής Λεμεσού Ευθύμιος Δίπλαρος καταλόγισε στην κα. Θεοχάρους ότι ξεγέλασε τους ψηφοφόρους της Λεμεσού. «Αντί να πείτε στους Λεμεσιανούς ότι δεν θα είστε στη βουλή το είπατε μετά» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Θεοχάρους επισημαίνοντας προς την ευρωβουλευτή ότι ξεγέλασε τους ψηφοφόρους της Λεμεσού. Άμεση ήταν η παρέμβαση της Ελένης Θεοχάρους επισημαίνοντας ότι οι πιθανότητες να μείνει ή να φύγει ήταν πάνω στο τραπέζι και ότι το είχε πει και δια τηλεοράσεως.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στον ΔΗΣΥ θεωρούν ως κύριο αίτιο της μείωσης των ποσοστών του κόμματος την παρουσία της Ελένης Θεοχάρους στις βουλευτικές εκλογές και με αυτό τον τρόπο αναμένεται να οξυνθούν οι αντιπαραθέσεις από στελέχη του ΔΗΣΥ.

Αντιδράσεις και εκ των έσω

Πάντως και από πλευράς της Κίνησης Αλληλεγγύης φαίνεται να υπάρχουν αντιδράσεις από στελέχη για την κίνηση της Ελένης Θεοχάρους. Χαρακτηριστική η τοποθέτηση του Έρμου Δωρίτη ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook σημείωσε πως οι πραγματικοί Αλληλέγγυοι νιώθουν προδομένοι, έχοντας υποστεί εκμετάλλευση και κοροϊδία ρίχνοντας ευθείες βολές για την απόφαση αυτή προς το ΕΥΡΩΚΟ και την ηγεσία του και εκφράζοντας την ανησυχία του για την πορεία της Κίνησης μετά από αυτή την κίνηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση