ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 3-1: Πήρε το αίμα της πίσω

Η νίκη του Δικεφάλου έφερε νέες ανακατατάξεις στη βαθμολογία των πλέι οφ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με (σχεδόν) το ίδιο νόμισμα πλήρωσε η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό λίγες μέρες μετά την τριάρα που δέχτηκε στη Λεωφόρο. Ο Δικέφαλος επικράτησε με 3-1 στο ΟΑΚΑ, φέρνοντας νέες ανακατατάξεις στη βαθμολογία μετά το πέρας της τέταρτης αγωνστικής των πλέι οφ.


Η Ένωση ευτύχισε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο σκορ με κεφαλιά του Γιόχανσον (5’) και να κλείσει το ημίχρονο με προβάδισμα δύο τερμάτων (Μπαρμπόσα 40’). Το βουνό που είχε να ανέβει το «τριφύλλι» στο δεύτερο μέρος έγινε ακόμη πιο απόκρυμνο μετά την αποβολή του Βιγιαφάνιες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όμως Λέτο στο 54’ μείωσε και τους ξανάβαλε στο παιχνίδι. Ο Μπαρμπόσα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 69’, ωστόσο, «καθάρισε» το παιχνίδι για τους γηπεδούχους.

Πλέον ο ΠΑΟΚ απολαμβάνει μόνος του την κορυφή με δέκα βαθμούς, δύο περισσότερους από την ΑΕΚ. Εφτά έχει ο Παναθηναϊκός, ενώ ο Πανιώνιος παραμένει καθηλωμένος στον πάτο με ένα βαθμό.

Εντεκάδες
ΑΕΚ (Ν. Παναγιωτάρας): Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Αραβίδης, Μπαρμπόσα, Τζεμπούρ.
Παναθηναϊκός (Α. Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Μολέδο, Ταυλαρίδης, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λουντ, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση