ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επαναδιεκδικεί τη δημαρχία Ύψωνα ο Άριστος Αριστείδου Παλούζας

Εξελέγη το 2011 δήμαρχος χωρίς ανθυποψήφιο

ΚΥΠΕ

Την απόφασή του να επαναδιεκδικήσει τη δημαρχία του Ύψωνα εκφράζει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Άριστος Αριστείδου Παλούζας, ο οποίος, ως ο πρώτος δήμαρχος του νεοσύστατου τότε δήμου, εξελέγη το 2011 χωρίς ανθυποψήφιο.

Στην ανακοίνωσή του, απευθυνόμενος προς τους δημότες του Ύψωνα, ο Άριστος Αριστείδου Παλούζας αναφέρει πως από το 2006 που εξελέγη κοινοτάρχης «δρομολογήσαμε όλες εκείνες τις απαιτούμενες ενέργειες και πετύχαμε να κάνουμε πράξη τη μεγάλη αλλαγή, να μετατρέψουμε τον Ύψωνα από κοινότητα σε Δήμο, μέσα από ένα δημοκρατικό δημοψήφισμα, και σίγουρα υπήρξα ο κύριος εκφραστής αυτής της ιδέας».

Σε ό,τι αφορά στην πενταετία που πέρασε, ο κ. Παλούζας δηλώνει πως «νοικοκυρέψαμε ακόμα περισσότερο τον δήμο μας, βελτιώσαμε ακόμα περισσότερο τα οικονομικά μας, δρομολογήσαμε λύσεις για την υδατοπρομήθεια, τον ΣΑΛΑ, τα όμβρια ύδατα, βελτιώσαμε την ποιότητα ζωής των δημοτών με πολλά αναπτυξιακά έργα, ασκήσαμε πιέσεις προς τις Βρετανικές Βάσεις για την ορθολογιστική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή των Βάσεων και το πιο σημαντικό κρατήσαμε τον δήμο μας μακριά από σκάνδαλα και αλόγιστες σπατάλες».

Στις άμεσες προτεραιότητές του, προσθέτει, είναι έργα που δεν ολοκληρώθηκαν ή δεν άρχισαν, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Ο δήμαρχος Ύψωνα καλεί τους συνδημότες του να στηρίξουν την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, «για να συνεχίσουμε μαζί το δρόμο των μεγάλων αλλαγών, το δρόμο του εκσυγχρονισμού, της προόδου και της προκοπής όλων των κατοίκων του δήμου μας».


«Ζητώ να με στηρίξετε, για να μου δώσετε την ευκαιρία να ολοκληρώσω το όραμά μου για έναν δήμο που δίνει την ευκαιρία στους κατοίκους του να ευημερούν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση