ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλωνας: Άμεσα ανασύνταξη

Καλείται να ανακάμψει στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Ομόνοια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο του Απόλλωνα μετά την ήττα από την συμπολίτισσα ΑΕΛ. Ο Απόλλωνας ,για ακόμα μια φορά, δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε και απογοήτευσε σε ένα αγώνα όπου γνώριζε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολος ενώ οι ευθύνες βαραίνουν και τον Πέδρο Εμμάνουελ.

Στην ομάδα χρόνος για μουρμούρα δεν υπάρχει αφού η ομάδα έχει ακόμα ένα ντέρμπι την αγωνιστική που μας έρχεται απέναντι στην επίσης πληγωμένη Ομόνοια. Ο Απόλλωνας οφείλει να ανασυνταχθεί και να δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις προκειμένου να καταφέρει να πάρει την νίκη και τους τρείς βαθμούς. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα είναι εύκολο αφού μπορεί η Ομόνοια να είναι πληγωμένη και να αντιμετωπίζει και αυτή τα δικά της προβλήματα όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

Για να καταφέρει ο Απόλλωνας να πάρει την νίκη πρέπει να διορθώσει τα λάθη που έκανε στο ντέρμπι και να έχει μια σαφέστατα καλύτερη εμφάνιση. Επίσης πρέπει να έχει περισσότερο πάθος αφού σε ένα ντέρμπι πολλές φορές είναι αρκετό για να κρίνει την έκβαση ενός αγώνα, και ήταν αυτό που έλειψε και από το αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ.

Η χρονιά βρίσκεται στην αρχή και ο Απόλλωνας αν θέλει πραγματικά να διεκδικήσει το πρωτάθλημα πρέπει να σηκώσει κεφάλι και να παρουσιάσει βελτίωση στο γήπεδο. Όσο πιο γρήγορα το πετύχει αυτό τόσο το καλύτερο ενώ όσο το καθυστερεί τόσο κινδυνεύει να χάσει την χρονιά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση