ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κανονικά στο σχολείο τους οι μαθητές του Γυμνασίου Ξυλοφάγου

Είχε αποφασιστεί η λήψη μέτρων για λειτουργία του σχολείου χωρίς Διευθυντή

ΚΥΠΕ

Σε γραπτή ανακοίνωση του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ξυλοφάγου αναφέρεται ότι «τα μέτρα που είχαν εξαγγελθεί για σήμερα, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι το Σχολείο λειτουργούσε χωρίς Διευθυντή από τις 12 Σεπτεμβρίου, αναστέλλονται».

Προστίθεται ότι «η απόφαση λήφθηκε ύστερα από διαβεβαίωση που έλαβε χθες βράδυ ο Σύνδεσμος Γονέων από τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Καδή, ότι αύριο Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου θα αναλάβει τα καθήκοντα του ο νέος Διευθυντής του Γυμνασίου».

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Σύνδεσμος Γονέων καλεί τους 400 περίπου μαθητές που φοιτούν στο σχολείο «να παρουσιαστούν κανονικά σήμερα στο Γυμνάσιο Ξυλοφάγου για μαθήματα».

Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινή ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ξυλοφάγου «καλούσε τους γονείς να μην πάρουν σήμερα τα παιδιά τους στο σχολείο, δεν είχε επιλυθεί το πρόβλημα που είχε προκύψει από τις 12 Σεπτεμβρίου με την μη ύπαρξη Διευθυντή, παρά τις εκκλήσεις προς το Υπουργείο Παιδείας και όλους τους αρμοδίους για επίλυση του θέματος».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση