ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλωνας: Έχει έτοιμη λύση

Οι «κυανόλευκοι» που μετρούν 4 στα 4 με τον Αυγουστή στον πάγκο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής με την Ομόνοια, όπου κρίνεται πολύ σημαντικό για την συνέχεια και θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι «κυανόλευκοι» που μετρούν 4 στα 4 με τον Αυγουστή στον πάγκο, θα πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην πρωτεύουσα.

Ενδεχόμενη νίκη θα δώσει μεγάλη δυναμική στην ομάδα, καθώς θα βγάλει τα ντέρμπι με το απόλυτο των βαθμών θα μπει δυναμικά στην μάχη του τίτλου.

Ο Κύπριος τεχνικός, είδε χθες με ευχαρίστηση να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ο Βασιλείου, αλλά και ο Αγγελή, κάτι που σημαίνει ότι θα τους έχει στην διάθεση του στο ντέρμπι της Κυριακής.

Από την άλλη, μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένει τον Μιγκέλ Μπεντόγια. Ο Ισπανός είναι εξαιρετικά αμφίβολος και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση δύσκολα θα προλάβει.

Πάντως, εάν δεν είναι έτοιμος, ο Κύπριος τεχνικός έχει έτοιμη την λύση και θα ετοιμάσει για τον ντέρμπι τον Αντριάν Σαρδινέρο, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Μπεντόγια όταν αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση