ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Προλαβαίνει, αλλά…

Τα δεδομένα για τους τραυματίες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το μεγάλο ντέρμπι πλησιάζει και στον Απόλλωνα ζουν και αναπνέουν για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ένα παιχνίδι που θα δείξει εάν οι «κυανόλευκοι» μπουν δυναμικά στην μάχη του τίτλου. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κερδίσουν. Και αυτό το ξέρουν πολύ καλά.

Ο Σωσφρόνης Αυγουστή προετοιμάζει την ομάδα του και έχει να αντιμετωπίσει την σημαντική απουσία του Βαλεντίν Ρομπέρζ, ο οποίος αποβλήθηκε στο κύπελλο με την Ομόνοια. Από ΄κει και πέρα, υπάρχουν δύο αμφιβολίες που θα ξεκαθαρίσουν σήμερα.

Τιάγκο Γκόμες και Φώτης Παπουλής κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση και η τεχνική ηγεσία θα τους περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή γιατί είναι πολύ σημαντικοί παίκτες για την ομάδα.

Ο Ελλαδίτης έχει περισσότερες πιθανότητες να προλάβει, καθώς νιώθει καλύτερα. Με τα δεδομένα αυτή την στιγμή, το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην αποστολή και όχι στην ενδεκάδα. Για τον Πορτογάλο είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά σήμερα θα ξεκαθαρίσει οριστικά.

Από την άλλη, είναι πολύ καλύτερα ο Γκιέ και θα βρίσκεται για δεύτερη φορά στην αποστολή. Τώρα, δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής και ανάλογα του παιχνιδιού, αφού είναι δεδομένο ότι θα βρίσκεται στον πάγκο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση