ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αίθριος καιρός με «ανοιξιάτικες» θερμοκρασίες

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή

ΚΥΠΕ

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς και στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά είναι δυνατό να σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή άνοδο για να παραμείνει στα ίδια επίπεδα την Τρίτη.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση