ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Ίσως δούμε Πελαγία

Ο 33χρονος πιθανόν να είναι ο αντί-Ρομπέρζ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Οι παίκτες μπορεί να ξεκουράζονται, αλλά ο Σωφρόνης Αυγουστή ήδη μελετά την Ομόνοια και πώς θα παρουσιάσει την ομάδα του στο γήπεδο. Ο Κύπριος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Βαλεντίν Ρομπέρζ, ο οποίος αποβλήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Συνεπώς, θα προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Την προηγούμενη φορά που απουσίαζε ο Γάλλος αμυντικός, ο νεαρός τεχνικός επέλεξε στο κέντρο της άμυνας τον Χάμπο Κυριάκου.

Μία κίνηση που κάλυψε το κενό, καθώς ο νεαρός ήταν εξαιρετικός και σαν κεντρικός αμυντικός. Όμως, η απουσία του Χάμπου από το κέντρο φάνηκε να δημιουργεί κενό στον άξονα.

Διότι, μαζί με τους Σακέτι και Ντα Σίλβα έχουν καταφέρει να δημιουργήσει μία εξαιρετική τριάδα στην μεσαία γραμμή. Ο ένας συμπληρώνει και καλύπτει τον άλλο. Αυτό το ξέρει ο Σωφρόνης Αυγουστή και δεν αποκλείεται να δούμε τον Πελαγία στο κέντρο της άμυνας.

Με την τοποθέτηση του 33χρονου στο κέντρο της άμυνας, δεν θα χρειαστεί να «χαλάσει» την τριάδα του άξονα, που είναι η μεγάλη δύναμη του Απόλλωνα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση