ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αλέξης Τσίπρας: Ο γοητευτικός της πολιτικής…

Είναι γοητευτικός όπως και να το κάνουμε. Είναι ο πολιτικός που «φέρνει» περισσότερο σε star. Μόλις 38 ετών, έξυπνος, όμορφος, μέτριου αναστήματος και δυστυχώς για πολλές παντρεμένος και οσονούπω πατέρας δύο παιδιών. Αδιαμφισβήτητα ο Αλέξης Τσίπρας είναι το πρόσωπο των ημερών στην Ελλάδα και ο μεγαλύτερος νικητής των εκλογών. Λίγο το cool στυλάκι του, λίγο η πολιτική άνευ γραβάτας και η αγόρευση - το ’χει το λέγειν το αγόρι, κατάφερε άθελά του να σαγηνεύσει πολλές γυναικείες καρδιές και να κάνει τους πάντες να μιλούν γι’ αυτόν. Άσχετα από τις αριστερές πολιτικές του πεποιθήσεις, πολλές είναι και αυτές που αρέσκονται στην ιδέα ενός σύγχρονου Che.

Τι δεν ξέρουμε…
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είναι παντρεμένος με την Μπέτυ Μπαζιάνα, ηλεκτρολόγο μηχανικό. Ο μακροχρόνιος έρωτάς τους -γνωρίζονται από τις αρχές του ’90 όταν πήγαιναν μαζί στο λύκειο- σφραγίστηκε με τον ερχομό του γιου τους πριν δυο χρόνια, ενώ η Μπέτυ είναι και πάλι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Celebrities στα έδρανα
Την ψήφο εμπιστοσύνης του ελλήνικού λαού διεκδίκησαν γι’ ακόμη μία φορά γνωστές προσωπικότητες. Τους έχουμε δει σε ρόλο ηθοποιού, τραγουδιστή, δημοσιογράφου, αθλητή, καλλιτέχνη και TV star. Ήρθε η ώρα να τους δούμε και σε ρόλο πολιτικού, μιας και κατέβηκαν ως υποψήφιοι στις πιο σημαντικές εκλογές στην ιστορία της Ελλάδας, καταφέρνοντας να κρατήσουν μία θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ανάμεσα στους νικητές της αναμέτρησης συναντάμε τα ονόματα των Παύλου Κοντογιαννίδη, Παύλου Χαϊκάλη, Τέρενς Κουίκ, Έλενας Κουντουρά, Πύρρου Δήμα, Μίμη Ανδρουλάκη, Πέτρου Τατσόπουλου, Λιάνας Κανέλλη και Ελένης Γερασιμίδου. Μία extra δόση λάμψης απέκτησε η ελληνική Βουλή, καθώς και την υπόσχεση των επωνύμων ότι θα βρίσκονται πάντα δίπλα στον λαό!

www.kathimerini.com.cy από Beautiful People

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ