ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παιχνίδια με την ενότητα

Παρέμβαση του εκδότη της «Καθημερινής» Κύπρου για το ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων αναφορικά με τον Γεώργιο Γρίβα Διγενή

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Η χώρα μας και ο λαός της γνωρίζει πολύ καλά τι είναι ο πόλεμος, οι αγνοούμενοι, οι νεκροί και η απώλεια της γης μας. Όλα ως αποτέλεσμα, όπως αποδείχθηκε και μέσω του βιβλίου του διευθυντή της «Καθημερινής» Ελλάδας Αλέξη Παπαχελά, της μωρής διχόνοιας και της ύπαρξης ηγεσίας κατώτερης των περιστάσεων.

Η προσπάθεια του ΑΚΕΛ να ελκύσει του χαμένους ψηφοφόρους του ροκανίζει τα θεμέλια του μεταπολεμικού κυπριακού κράτους.

Η απέλπιδα προσπάθεια του ΑΚΕΛ να ελκύσει τους χαμένους του ψηφοφόρους μέσω της «νεκρανάστασης» του αρχηγού της ΕΟΚΑ, και στρατιωτικού ηγέτη του απελευθερωτικού αγώνα 55-59, ο οποίος απεβίωσε τον Ιανουάριο του 1974, βολεύει επικοινωνιακά και τον ΔΗΣΥ, βάζει καύσιμα στη μηχανή του ακροδεξιού ΕΛΑΜ, ροκανίζει όμως επικίνδυνα και τα θεμέλια του μεταπολεμικού κυπριακού κράτους. Θεμέλια που στηρίζονται στη λήθη, την ενότητα και τη συγχώρεση μπροστά στο κοινό καλό.

Τέτοια ανεύθυνη συμπεριφορά δεν επέδειξε κανένας μεταπολεμικός κοινοβουλευτικός ηγέτης, κανένα άλλο μεταπολεμικό κοινοβούλιο, δείχνοντας και προς όλους μας τον δύσκολο δρόμο που βαδίζει η χώρα, καθώς οι γενιές που έζησαν την καταστροφή ως αποτέλεσμα της διχόνοιας και του αριβισμού αποχωρούν.

Ο λαός είμαι σίγουρος πως είναι πιο σώφρων από τους ηγέτες του και θα κλείσει τα αφτιά του στα φτηνά πολιτικά παίγνια.

Δημήτρης Λοττίδης

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Εκλογές  |  ΔΗΣΥ  |  ΑΚΕΛ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Τελευταία Ενημέρωση