ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γιώργος Πέτρου: Το γάλα «Αλάμπρα» καθημερινά μεγαλώνει

Όσον αφορά το μερίδιο που έχει σήμερα στην αγορά το γάλα «Αλάμπρα», σημείωσε ότι «είμαστε πολύ κοντά στον δεύτερο παραγωγό, όμως έχουμε ακόμα δρόμο να διανύσουμε»

Στο γάλα «Αλάμπρα», ένα νέο προϊόν, το οποίο, όπως τόνισε, καθημερινά μεγαλώνει και βρίσκεται στα μεγαλύτερα σημεία πώλησης σε όλες τις επαρχίες, αναφέρθηκε ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής της Γαλακτοβιομηχανίας «Αλάμπρα», Γιώργος Πέτρου.

Όσον αφορά το μερίδιο που έχει σήμερα στην αγορά το γάλα «Αλάμπρα», σημείωσε ότι «είμαστε πολύ κοντά στον δεύτερο παραγωγό, όμως έχουμε ακόμα δρόμο να διανύσουμε και τα μηνύματα που λάβαμε μέχρι στιγμής από τους καταναλωτές είναι πολύ ενθαρρυντικά».

Σε σχέση με τους στόχους της Γαλακτοβιομηχανίας, ο κ. Πέτρου ανάφερε ότι «πάντοτε βλέπουμε μπροστά, για να συνεχίσουμε να υπηρετούμε την παράδοση, να ανοίγουμε θέσεις εργασίας, ικανοποιώντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή».
Υπενθυμίζεται ότι στην 22η τελετή απονομής των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2023, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2023, στο The Royal Hall στη Λευκωσία, ο Γιώργος Πέτρου ήταν ο νικητής στην κατηγορία «manager/επιχειρηματίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Επιχειρείν : Τελευταία Ενημέρωση