ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Άρσεναλ-Λίβερπουλ 3-4: Ματσάρα στην πρεμιέρα

Πλούσιο θέαμα στο ντέρμπι της πρεμιέρας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Άρσεναλ και Λίβερπουλ παρέδωσαν μια σπουδαία παράσταση επιθετικού ποδοσφαίρου με γκολάρες και σασπένς, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να παίρνει τη νίκη στο «Έμιρεϊτς» με 4-3.

Προηγήθηκαν οι «κανονιέρηδες», ανέτρεψαν τα δεδομένα και έβαλαν πλώρη για πάρτι οι «κόκκινοι» όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και ξαναμπήκαν στη διεκδίκηση ενός παιχνιδιού με μπόλικες εναλλαγές συναισθημάτων και άπλετο θέαμα.

Το παιχνίδι
Μετά το μουδιασμένο πρώτο 20λεπτο, οι δύο ομάδες ανέβασαν στροφές και αποζημίωσαν με φάσεις και σασπένς μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου όσους παρακολουθούσαν το παιχνίδι. Η Άρσεναλ βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ στο 30’, όμως ο Γουόλκοτ δεν κατάφερε να νικήσει τον Μινιολέ από το σημείο του πέναλτι, παράβαση που κέρδισε ο ίδιος μετά από άτσαλο μαρκάρισμα του Μορένο. Ωστόσο, ο Άγγλος επιθετικός βγήκε απέναντι από τον Βέλγο κίπερ ξανά μετά από λίγα δευτερόλεπτα και δεν λάθεψε, δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους με όμορφο πλασέ.

Η απάντηση της Λίβερπουλ λίγο έλειψε να έρθει στο 40’, όμως το τελείωμα του Βαϊνάλντουμ από πολύ καλή θέση δεν δυσκόλεψε τον Τσεχ. Εντούτοις, ο τερματοφύλακας των «κανονιέρηδων» δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό για να αποτρέψει την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν ο Κουτίνιο έφερε το παιχνίδι στα ίσα με μια φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι «κόκκινοι» δεν έμειναν εκεί. Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους αναπτύχθηκαν υπέροχα και ο Λαλάνα με πανέμορφο πλασέ τους έδωσε προβάδισμα, ο Κουτίνιο με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 1-3 στο 56’, ενώ στο 63’ ήταν η σειρά του Μανέ να χριστεί σκόρερ μετά από φοβερή ενέργεια του ιδίου. Η μείωση του σκορ για την Άρσεναλ ήρθε δευτερόλεπτα αργότερα από τον Τσάμπερλεϊν, ενώ στο 75’ ο Τσέιμπερς ξανάβαλε την ομάδα του Βενγκέρ στη διεκδίκηση βαθμών μειώνοντας σε 3-4. Νέες συγκινήσεις δεν επιφυλάχθηκαν, με αποτέλεσμα αυτό να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις
Άρσεναλ: Τσεχ, Μπεγερίν, Τσέιμπερς, Χόλντινγκ, Μονρεάλ, Ελνένι (67’ Τζάκα), Κοκλάν, Ράμσι (62’ Καθόρλα), Γουόλκοτ, Ιγουόμπι (59’ Τσάμπερλεϊν), Σάντσες.
Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Κλάβαν, Λόβρεν, Μορένο, Βαϊνάλντουμ (88’ Στιούαρτ), Χέντερσον, Λαλάνα (76’ Οριζί), Κουτίνιο (69’ Τσαν), Φιρμίνο, Μανέ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση