
24sports.com.cy
Σε... μπρα ντε φερ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Νιούκαστλ εξελίσσεται η υπόθεση του Μπέντζαμιν Σέσκο!
Το βράδυ της Δευτέρας (04/08) έγινε γνωστό πως οι «καρακάξες» προσφέρουν 80+10 εκατομμύρια ευρώ στη Λειψία για την αγορά του Σλοβένου επιθετικού, με την απάντηση των «κόκκινων διαβόλων» να έρχεται λίγες ώρες αργότερα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ έστειλε με τη σειρά της τη δική της πρόταση στους «ταύρους» για τον 22χρονο σταρ, η οποία αγγίζει τα 75 εκατ. ευρώ συν άλλα δέκα με μπόνους επίτευξης στόχων.
Και ενώ η Λειψία δεν έχει απαντήσει ακόμα σε καμία από τις δύο προτάσεις, η απόφαση αναμένεται να παρθεί από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, μιας και οι δυο προτάσεις είναι πάνω-κάτω ίδιες.