ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η FIFA απαγορεύει τον εθνικό ύμνο και τη σημαία της Ρωσίας από τους διεθνείς της αγώνες!

Σκληραίνει τη στάση της και η FIFA, η οποία απαγορεύει την εθνικό ύμνο και τη σημαία της Ρωσίας από τους διεθνείς της αγώνες.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Σκληρά -ποδοσφαιρικά- μέτρα κατά της Ρωσίας λαμβάνει η FIFA ως προς απάντηση της εισβολής στην Ουκρανία!

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το «AFP», η Παγκόσμια Ομοσπονδία αποφάσισε να απαγορεύσει τον εθνικό ύμνο και τη σημαία της Ρωσίας από τους της διεθνείς της αγώνες.

Μια εξέλιξη, η οποία επηρεάζει προφανώς και τη συμμετοχή της Ρωσίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 (παίζει μπαράζ με την Πολωνία). Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (25/2) η UEFA ανακοίνωσε την αλλαγή της έδρας του φετινού τελικού του Champions League, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Παρίσι και στο «Stade de France» αντί της Αγίας Πετρούπολης που ήταν αρχικά προγραμματισμένος.

Η ανακοίνωση της FIFA:

«Δεν θα διεξαχθεί διεθνής διοργάνωση σε έδαφος της Ρωσίας, με τους εντός έδρας αγώνες να γίνονται σε ουδέτερες έδρες, χωρίς την παρουσία θεατών. Οι ομάδες που εκπροσωπούν τη Ρωσία θα αγωνίζονται σε οποιαδήποτε διοργάνωση υπό το όνομα "Ποδοσφαιρική Ένωση της Ρωσίας" και όχι "Ρωσία. Η σημαία και ο ύμνος της χώρας δεν θα χρησιμοποιούνται στους αγώνες που θα συμμετέχει η "Ποδοσφαιρική Ένωση της Ρωσίας".»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση