ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρωτοφανές σκάνδαλο με παίκτη στη Μπούντεσλιγκα

Δημοσίευμα στη Γερμανία αποκαλύπτει το μεγάλο ψέμα που φέρεται να έχει πει ένας ποδοσφαιριστής του Αμβούργου, για το όνομα και την ηλικία του

Πρωταγωνιστής σε αυτή την ιστορία, που φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Bild», είναι ο Μπακερί Γιάτα (αν όντως λέγεται έτσι), ένας 21χρονος (αν είναι τόσων χρόνων) μέσος από τη Γκάμπια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σχετικό ρεπορτάζ, ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έφτασε στο Αμβούργο το 2015 ως πρόσφυγας από την πατρίδα του ονομάζεται στην πραγματικότητα Μπακάρι Νταφέ και είναι μεγαλύτερος από όσο έχει δηλώσει.

Όταν ο παίκτης πήγε στη Γερμανία, προερχόμενος από την Ιταλία, το 2015 είπε ότι ήταν 17 χρόνων ώστε να λάβει πιο εύκολα άσυλο και άδεια παραμονής.

Υπάρχουν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο παίκτης είχε αγωνιστεί σε ομάδες της πατρίδας του, στη Νιγηρία και στη Σενεγάλη και το 2014 ήταν διεθνής με την Κ20 της Γκάμπια.

Προπονητές που συνεργάστηκαν μαζί του αναφέρουν ότι δεν είναι πραγματικό το όνομα που χρησιμοποιεί στη Γερμανία.

Επίσης, φαίνεται πως είναι τουλάχιστον δυόμισι χρόνια μεγαλύτερος από την ηλικία που έχει αναφέρει.

Ο λόγος για αυτή την ψευδή δήλωση ίσως βρίσκεται σε έναν γερμανικό νόμο που αφορά τους αιτούντες άσυλο. Όταν ο παίκτης πήγε στη Γερμανία, προερχόμενος από την Ιταλία, το 2015 είπε ότι ήταν 17 χρόνων ώστε να λάβει πιο εύκολα άσυλο και άδεια παραμονής.

Το Αμβούργο υπερασπίστηκε τον ποδοσφαιριστή τονίζοντας ότι ο σύλλογος έχει στην κατοχή του διαβατήριο και άδεια παραμονής που αποδεικνύουν ότι δεν λέει ψέματα.

Ωστόσο, αν αποδειχθεί ότι τελικά αυτά τα έγγραφα είναι πλαστά θα υπάρξουν κυρώσεις τόσο για τον παίκτη όσο και για την ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση