ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Αντεπίθεση με Αραούχο

Βασικός ο Αραούχο, στον πάγκο ο Βινίσιους

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Το χθεσινό 1-1 μεταξύ ΠΑΣ και Παναθηναϊκού, αλλά και η σημερινή αναμέτρηση Πανιωνίου και Ξάνθης επιτρέπουν στην ΑΕΚ με νίκη σήμερα απέναντι στη Βέροια στο ΟΑΚΑ (15:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) να μειώσει τη διαφορά της από την πεντάδα και να αντεπιτεθεί με στόχο σε πρώτη φάση τη συμμετοχή στα play offs.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, που μετρά τρεις νίκες και μια ισοπαλία χωρίς η ομάδα του να έχει ακόμη δεχτεί γκολ, θα παρατάξει την «Ένωση» με επιθετικό σχήμα. Ο Σέρχιο Αραούχο μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο με δύο γκολ στο 6-0 επί του Λεβαδειακού στο Κύπελλο θα είναι και πάλι βασικός, έχοντας στα «φτερά» τον Πατίτο και τον Βάργκας, ενώ πίσω τους θα κινείται ο Μάνταλος. Ο Γιόχανσον θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Σιμόες ως αμυντικό χαφ και δίπλα του θα βρίσκεται ο έτερος Σουηδός, Αϊντάρεβιτς. Όσον αφορά στην άμυνα, ο Μπάρκας θα είναι στο τέρμα, ο Βράνιες επανέρχεται στο πλευρό του Λαμπρόπουλο, με τους Γκάλο και Ντίντακ στα άκρα. Ο Βινίσιους είναι στη 18άδα, αλλά δεν θα παίξει από την αρχή και πιθανώς να μπει σαν αλλαγή.

Εκτός είναι οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα, ο τιμωρημένος Σιμόες, ο Αραβίδης που δεν υπολογίζεται και ο Μπακάκης για λόγους τακτικής. Αναλυτικά η 18άδα: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Ντίντακ, Βινίσιους, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Μπακασέτας, Πέκχαρτ και Αραούχο.

Στο ΟΑΚΑ αναμένεται μετά από καιρό να βρεθεί αρκετός κόσμος, ίσως και πάνω από 10.000 φίλαθλοι.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X