ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτή είναι η πρόταση όλων των ΠΑΕ για τις περικοπές συμβολαίων!

Τι έγινε στην τηλεδιάσκεψη Super League-ΠΣΑΠ

Newsroom 24sports

Στο προσκήνιο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η είδηση που αφορά τις συζητήσεις της Super League με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών σχετικά με τις μειώσεις που θέλουν να κάνουν οι ΠΑΕ στα συμβόλαια των αθλητών λόγω του "παγώματος" της αγωνιστικής δραστηριότητας, άρα και των εσόδων τους. Μια κουβέντα που γίνεται παγκοσμίως, σε όλες τις λίγκες, μικρές ή μεγάλες.

Ο ΠΣΑΠ θα μεταφέρει την πρόταση στα μέλη του

Και επειδή μέσα από κάποια δημοσιεύματα προκλήθηκε τεχνηέντως η εντύπωση πως η πρόταση που έγινε για μείωση στα συμβόλαια αποτελούσε πρόταση του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, η αλήθεια έχει ως εξής:

Το working group που έχει συστήσει η Super League είχε κάνει εδώ και μέρες την προεργασία του σε ό,τι αφορά την πρόταση που θα κάνει η λίγκα προς τον ΠΣΑΠ. Στην τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. του συνεταιρισμού που έγινε την Πέμπτη, ενημερώθηκαν ΟΛΕΣ οι ΠΑΕ για την πρόταση αυτή, συμφώνησαν και εξουσιοδότησαν το working group να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών.

Η τηλεδιάσκεψη μεταξύ Super League και ΠΣΑΠ έγινε το Σάββατο (2/5) και συμμετείχαν: το Δ.Σ. του ΠΣΑΠ, τα μέλη του working group της λίγκας (Λυσάνδρου ως πρόεδρος και ως ΑΕΚ, Μάκης Γκαγκάτσης από ΠΑΟΚ, Λεωνίδας Μπουτσικάρης από Παναθηναϊκό, Κάτια Κοξένογλου από Ατρόμητο, Γιάννης Οικονομάκης ως νομικός σύμβουλος της λίγκας και Νίκος Μπάρτζης ως νομικός σύμβουλος ΕΠΟ). Ο Αλέξης Κούγιας είχε παραιτηθεί από το working group, ενώ η Λίνα Σουλούκου από τον Ολυμπιακό δεν συμμετείχε...

Η πρόταση που έγινε προς τον ΠΣΑΠ, με την σύμφωνη γνώμη όλων των ΠΑΕ, ήταν η εξής:

Μείωση 25% στις δόσεις συμβολαίου αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει πάλι και ολοκληρωθεί ή μείωση 33% στις δόσεις συμβολαίου αν το πρωτάθλημα διακοπεί οριστικά.

Αυτή ακριβώς ήταν η πρόταση. Ο ΠΣΑΠ την άκουσε, θα την μεταφέρει στα μέλη του και τις προσεχείς ημέρες θα επανέλθει και θα απαντήσει αν οι ποδοσφαιριστές την δέχονται ή όχι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΠΑΟ  |  ΠΑΟΚ  |  ΟΣΦΠ  |  ΑΕΚ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Το μετέωρο βήμα του Χάρη

«Η ομοσπονδία με σωστό περιεχόμενο δεν είναι "αναξιόπιστο πολιτικό στερότυπο". ΟΙ καταξιωμένοι διεθνώς ...»
Πέτρος Θ. Παντελίδης  |  21:17

Υποψήφιος με την ΔΗΠΑ ο Αντρέας Πιτσιλλίδης

«Πολιτικοί τυχοδιώκτες της Κύπρου ενωθείτε!!!!!»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  22:21

Μας πήρε ο δαίμονας

«Η ε/κ αρχουσα ταξη απο το 1955, δια πυρος και σίδηρου, επιδιωξε τη μονοπωληση της εξουσιας, στη Κυπρο, ...»
levant  |  20:24

Συνάντηση Αβέρωφ-Σιζόπουλου για τους προϋπολογισμούς

«Κορώνες σούπερ πατριωτισμού και μάχης κατά της Διαφθοράς από τον Σιζόπουλο αλλά εντελώς τυχαίως η Προεδρία ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  16:21

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση