ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κανονικά ο Γιάννης κόντρα στην Ισπανία

Ο Βασίλης Σπανούλης επιβεβαίωσε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προφυλάχθηκε κόντρα στη Βοσνία

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Την πρώτη της απώλεια στο Ευρωμπάσκετ του 2025 υπέστη η Εθνική, η οποία ηττήθηκε απροσδόκητα 80-77 από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη για την την 4η αγωνιστική του Γ' Ομίλου.

Στην αναμέτρηση αυτή δεν αγωνίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και προφυλάχθηκε. Ο Βασίλης Σπανούλης, πάντως, επιβεβαίωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο σούπερ σταρ της Εθνικής θα είναι κανονικά διαθέσιμος στο κρίσιμο τελευταίο ματς του ομίλου με την Ισπανία (04/09, 21:30).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πιθανότερο είναι να συμβεί το ίδιο και με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος επίσης δεν αγωνίστηκε προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

«Συγχαρητήρια στη Βοσνία. Δεν έχω να πω κάτι για το παιχνίδι. Έπαιξαν καλύτερα, πιο δυνατά, μας έβγαλαν από το παιχνίδι μας και κέρδισαν. Από την εμπειρία μου, κάθε φορά που η Ελλάδα κέρδιζε όλα τα παιχνίδια στην πρώτη φάση, δεν πετύχαινε. Να δούμε τι θα γίνει τώρα. Ίσως είναι ένα καλό μάθημα για μας», ανέφερε αναλυτικά ο Σπανούλης και συμπλήρωσε:

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί στο ματς με την Ισπανία».

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση