ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

AEK: Θέλει να το ξανακάνει

Πάει στην Λεμεσό για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Δύσκολη έξοδος έχει σήμερα η ΑΕΚ, καθώς ταξιδεύει στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα. Ο στόχος όμως δεν αλλάζει και η ομάδα της Λάρνακας πάει στο Τσίρειο για τη νίκη. Θέλει να κάνει αυτό που έκανε και στην α’ φάση του πρωταθλήματος. Να φύγει με το τρίποντο.

Η διαφορά από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ αυξήθηκε μεν στους έξι βαθμούς, ωστόσο εξακολουθεί να είναι διαχειρίσιμη από τη στιγμή που η ομάδα της Λάρνακας έχει άλλους δύο αγώνες με τους «γαλαζοκίτρινους».

Ωστόσο, για να εξακολουθεί να ελπίζει θα πρέπει να κερδίσει σήμερα. Αυτό είναι αυτονόητο. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα απομακρύνει την ΑΕΚ τουλάχιστον από τον μεγάλο στόχο που αυτός δεν είναι άλλος από την κορυφή του πρωταθλήματος σε εννιά αγωνιστικές.

Χωρίς προβλήματα θα πάει στην Λεμεσό η ΑΕΚ, καθώς και ο Τετέ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στην διάθεση του Ιμάνολ Ιδιάκεθ. Εκτός αποστολής έμειναν οι νεαροί Μιχαήλ, Mούσιτς, Κακουλλής, Βασιλείου και Κωνσταντίνου.

Όσον αφορά το πλάνο, το πιθανότερο είναι να δούμε στην αρχική ενδεκάδα τον Χουάν Τομάς. Κάτω από τα δοκάρια όμως θα είναι Γιωργαλλίδης. Στο κέντρο της άμυνας Καταλά και Μοϊσόφ. Στα άκρα Ορτίθ και Γκαρίδο.

Στην μεσαία γραμμή Λαμπάν και Λαρένα με τον Τομάς πιο μπροστά τους. Στα «φτερά» οι Τρισκόφσκι και Ακοράν, με τον Τολεμές στην κορυφή της επίθεσης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση