ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Να αναλάβουν τις ευθύνες τους

Μπαίνουν στην εξίσωση και οι ποδοσφαιριστές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αέρας… αλλαγής πνέει στην ΑΕΛ τις τελευταίες μέρες, αφού τα πρόσφατα άσχημα αποτελέσματα και κακές εμφανίσεις έφεραν τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι στην πόρτα εξόδου, και τον Χρίστο Χαραλάμπους να αναλαμβάνει τα ηνία μέχρι το τέλος της σεζόν. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα που θα βρίσκεται στον πάγκο, ο Κύπριος τεχνικός καλείται να… βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στον τελικό κυπέλλου για να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Στην ομάδα περιμένουν να υπάρξει ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στα παιχνίδια που έμειναν τόσο στο πρωτάθλημα για να έρχονται νίκες ψυχολογίας, όσο και στον επαναληπτικό απέναντι στον Ολυμπιακό για να επιτευχθεί ο… μοναδικός στόχος που έμεινε.

Κάπου εδώ μπαίνουν στην εξίσωση και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Γιατί ναι μεν τα άσχημα αποτελέσματα έφεραν την απομάκρυνση του Γιανέφσκι, αλλά έχουν και αυτοί μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Στα περισσότερα παιχνίδια εμφανίζονται χωρίς κίνητρο, πάθος και θέληση. Αυτό πρέπει να σταματήσει, αν θέλουν να οδηγήσουν την ΑΕΛ στον μεγάλο τελικό κυπέλλου.

Θα πρέπει και οι ίδιοι που αγωνίζονται μέσα στις τέσσερις γραμμές, να κατανοήσουν ότι θα πρέπει να αλλάξουν άμεσα αγωνιστικό πρόσωπο και να ανταποδώσουν έστω και στο ελάχιστο την τεράστια στήριξη που λαμβάνουν από τον κόσμο της ομάδας.

Τα ματς που έμειναν στο πρωτάθλημα, και ανάλογα με το τι θα γίνει στο κύπελλο, θα είναι κριτήριο για τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ το ερχόμενο καλοκαίρι. Πολλοί είναι αυτοί που δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις που υπήρχαν από την αρχή της σεζόν, και θα πρέπει τώρα στο φινάλε να βγάλουν μια καλύτερη εικόνα για να τελειώσει όσο καλύτερα γίνεται αυτή η σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση