ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Ο Ρέινολντς… χτυπά καμπάνα

Στους εφτά κεντρικούς χαφ... τουλάχιστον ο ένας δεν χωρά

Nταβόρ, Μεντόγεβιτς, Αντάμοβιτς, Παπαφώτης, Ριέρα, Ντανίλο… και τώρα Ρέινολντς. Ακόμα κι αν μείνουμε εκεί, χωρίς να προσμετρήσουμε τους δύο που είχαν φύγει δανεικοί στην αρχή της χρονιάς, πάλι πολλοί είναι οι κεντρικοί χαφ που μαζεύτηκαν μετά και την επικείμενη απόκτηση του τελευταίου.

Ο Ρέινολντς εξαργυρώνει τη γεμάτη χρονιά που είχε στην Καρμιώτισσα με την ευκαιρία να (ξανα)παίξει και, σαφώς πιο ζυμωμένος και ψημένος πια σε σχέση με τα χρόνια που ήταν στον Απόλλωνα, να καθιερωθεί σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικές βλέψεις, αλλά συνάμα και υψηλές απαιτήσεις. Μαζί του, ωστόσο, τα εξαρο-οκταρο-δεκάρια της ΑΕΛ, οι επιλογές για τις τρεις θέσεις στον κεντρικό άξονα εν πάση περιπτώσει, γίνονται εφτά. Κι όσο να ‘ναι, προκύπτει πλεόνασμα.

Η μεταγραφή του Ρέινολντς, λοιπόν, χτυπά «καμπάνα» αποχώρησης. Σίγουρα δεν ηχεί για τον Μεντόγεβιτς, πιθανότατα τον καλύτερο αμυντικό χαφ του πρωταθλήματος. Προφανώς ούτε και για τον υπερπολύτιμο από κάθε άποψη Ζντραβκόβσκι, που άμα είναι να φύγει αυτό θα γίνει με το αζημίωτο και μόνο. Ο Ριέρα έπεσε το τελευταίο διάστημα αλλά μέχρι τότε ήταν από τα κλειδιά στη φετινή πορεία της ομάδας και, συν τοις άλλοις, έχει ήδη «δεθεί» και για του χρόνου. Ο Παπαφώτης έμεινε πίσω μετά τον τραυματισμό του όμως μέχρι τον Γενάρη ήταν βασικότατος, ενώ την ποιότητα του Ντανίλο δεν τη βρίσκεις εύκολα (σε «πακέτο» για δύο θέσεις κυρίως) για να τον αποχωριστείς.

Αυτός που μένει, λοιπόν, είναι ο Μάρκο Αντάμοβιτς. Ο Σέρβος ήταν βασικός αλλά συνάμα… παραφωνία στην καλή παρουσία της ομάδας συνολικά στα πρώτα ματς της σεζόν, με αποτέλεσμα να μην ξαναδεί εντεκάδα για τέσσερις μήνες. Με το που επανεμφανίστηκε στο βασικό σχήμα στο ματς με την Καρμιώτισσα, βεβαίως, ήταν πολύ καλύτερος σε σχέση με πριν, ενώ πολύ καλός ήταν και στο τελευταίο ματς κόντρα στην Ομόνοια.

Εντούτοις, η προσφορά του γενικότερα μέσα στη χρονιά δεν ήταν μεγάλη. Σίγουρα δεν βαραίνει περισσότερο από κανενός άλλου άμα τις βάλεις μαζί στη ζυγαριά. Και σε αντίθεση με τους υπόλοιπους δεν είναι ούτε «δεμένος» με συμβόλαιο, τουλάχιστον όσο η ΑΕΛ δεν εενεργοποιεί την οψιόν για επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμα χρόνο.

Κατά πως φαίνεται, λοιπόν, η θητεία του Αντάμοβιτς στην ΑΕΛ πλησιάζει προς το τέλος της μετά από τρία χρόνια και καμιά 65ριά εμφανίσεις με τα γαλαζοκίτρινα σε όλες τις διοργανώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση