ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Πάρε-δώσε με Δασάκι... από χειμώνα καλοκαίρι

Έριξε δίχτυα για Περατικό

Παραδείγματα υπάρχουν κι άλλα, πρόσφατα, όμως για να βρεις μεταξύ τους αλισβερίσι δεν χρειάζεται να μας μακριά. Ίσα ίσα μέχρι τον περασμένο χειμώνα να φτάσεις θα θυμηθείς το «νταραβέρι» με τον Μάιντεβατς που τους έβγαλε κερδισμένο και τη μία ομάδα και την άλλη και βεβαίως και τον ίδιο τον παίκτη.

Τον δίαυλο επικοινωνίας που άνοιξε προσφάτως μεταξύ τους με τη μετακίνηση του Σέρβου από τη Λεμεσό στο Δασάκι θέλει να τον αξιοποιήσει η ΑΕΛ, ρίχνοντας τα δίχτυα της στον Μάριο Περατικό. O νεαρός πολυθεσίτης έχει κερδίσει τους ανθρώπους των «γαλαζοκιτρίνων» με τα πράγματα που έκανε τη φετινή χρονιά, με αποτέλεσμα να κάνουν ήδη την κίνησή τους για να ντύσουν τον παίκτη με τη φανέλα με τον λέοντα.

Στις 33 συμμετοχές του (οι 30 εκ των οποίων στην εντεκάδα) στο φετινό πρωτάθλημα, ο Περατικός πρόσφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Εθνικό σαν στόπερ, σαν αμυντικό χαφ και σαν δεξί μπακ. Με την ικανότητά του να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις, τα 21 του χρόνια και την προοπτική ανέλιξης που συνεπάγεται από το νεαρό της ηλικίας του, το «πακέτο» Περατικός είναι πολύ ελκυστικό από κάθε άποψη. Τέτοιου τύπου περιπτώσεις δεν αφήνουν αδιάφορη την ΑΕΛ που, όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος, τα «ψώνια» της από την κυπριακή αγορά τα κάνει ούτως ή άλλως.

Στην ομάδα του Κέρκεζ, δε, παίκτες νεαρής ηλικίας, Κύπριοι και μη, έχουν ρόλο και οι περισσότεροι από αυτούς στα ακμάζουν και διαπρέπουν. Εάν λοιπόν βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στους «γαλαζοκίτρινους» και τον Εθνικό, ο Περατικός θα γίνει ένα ακόμα πρότζεκτ που θα δουλέψει ο προπονητής της αποσκοπώντας στο να βγάλει την ΑΕΛ, αλλά και τον ίδιο τον παίκτη κερδισμένους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Αισιοδοξία...

ΑΕΛ: Αισιοδοξία...

Εντός των επόμενων ημερών θα διαφανεί η κατάσταση του Τεσέιρα
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ