ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Συμφωνία στο οικονομικό- κουβέντα για μπάτζετ

Η άφιξη του Πορτογάλου καθορίζει τις εξελίξεις για τη νέα χρονιά

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η επίσημη ενημέρωση εκ μέρους της ομάδας για την άφιξη του Πορτογάλου κόουτς προκάλεσε κινητοποίηση στον κόσμο της ΑΕΛ που τον τελευταίο καιρό παρακολουθούσε με ανησυχία την στασιμότητα των εξελίξεων γύρω από την ομάδα του.

Η ενδεχόμενη συνεργασία με τον ιθύνων νου των πρωταθλητών του 12΄ προκαλεί μια συγκρατημένη αισιοδοξία στον κόσμο, γνωρίζοντας ότι ο Σίλας έχει όλο εκείνο το πακέτο για να επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες δίνοντας της, σε συνεργασία με τον Μπεμπέ και τον Ανδρέα Σοφοκλέους, την χαμένη της αίγλη και κυρίως να επαναφέρει τον κόσμο της ΑΕΛ πίσω στο γήπεδο.

Οι πληροφορίες που έχουν βγει προς τα έξω ως προς την συμφωνία μεταξύ των μερών για το οικονομικό αλλά και τη χρονική διάρκεια ενός έτους είναι πλέον επιβεβαιωμένες όπως επίσης και το γεγονός ότι ο Πορτογάλος κόουτς θα φέρει μαζί, σε περίπτωση που προκύψει τελική συμφωνία και τρεις συνεργάτες οι οποίοι θα στελεχώσουν το τεχνικό του τιμ.

Ουσιαστικά η κουβέντα που εκκρεμεί και μοιάζει πολύ σοβαρή σχετίζεται με το μπάτζετ που θα διατεθεί στον 46χρονο τεχνικό όπως επίσης και τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό.

Εν ολίγοις Σίλας και Αντρέας Σοφοκλέους θ’ ανταλλάξουν τα «θέλω» τους έως ότου καταλήξουν στην φόρμουλα, βάση στην οποία θα χτιστεί η ομάδα στο νέο της γήπεδο.

Εννοείται ότι ο Πορτογάλος είναι πλήρως ενημερωμένος από το Μπεμπέ για τα δεδομένα που επικρατούν στην ομάδα συνεπώς έχει μια καθαρή εικόνα ενόψει των συνομιλιών που θα έχει με τον πρόεδρο της ΑΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση