ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Όλο κερδίζει πόντους

Με μία κίνηση ο Ισραηλινός έφερε τα πάνω-κάτω

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η προσέγγιση και η διαχείριση του ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια, πιστώνεται σε ένα μεγάλο βαθμό στον τρόπο που ο Ρόνι Λέβι προετοίμασε την ομάδα για το ντέρμπι. Συγκροτώντας με κόπο και μόχθο μια ανταγωνιστική εντεκάδα, ο Ισραηλινός τεχνικός είχε στον πάγκο τον Αντριάν Κολούνγκα, τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο και άλλους τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Παρά το 0-2 και παρά την αποχή από τα τρίποντα που επηρεάζει τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, με τη μια και μοναδική κίνησή του από τον πάγκο, ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας» έφερε τα πάνω-κάτω.

Ήταν δια ποδός του Αντριάν Κολούνγκα που η μπάλα μεταφέρθηκε στην αντίπαλη περιοχή και πιο συγκεκριμένα στους Βίκτορ και Καλδερόν, οι οποίοι με ισάριθμες κεφαλιές έφεραν την ανατροπή. Όπως είπε και ο ίδιος ο Λέβι, «ήθελα να κάνω αλλαγές επιθετικά στα τελευταία λεπτά για να κερδίσω τον αγώνα αλλά δεν μπορούσα». Η ουσία είναι ότι ακόμα και αυτό το ελλειματικό σε ποσότητα και ποιότητα ρόστερ, ο Ισραηλινός το έχει καταστήσει άκρως ανταγωνιστικό καταφέρνοντας με μια δωδεκάδα ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον να μη χάσει από ΑΕΛ και Ομόνοια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση