ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Επιτέλους παρούσα σε ντέρμπι

Ο Κυριακάτικος αγώνας προσφέρεται για μια ένεση ψυχολογίας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το διπλό της Ανόρθωσης στην «Αρένα», πάνω στο οποίο έβαλε γερές βάσεις για πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου για πρώτη φορά μετά τη διετία 2010-2011, αποτελεί και την μοναδική φετινή επιτυχία σε ντέρμπι για την ομάδα της Αμμοχώστου. Οι προβληματικές εμφανίσεις ιδιαίτερα στην αρχή της χρονιάς, δεν επέτρεψαν στους κυανόλεκους να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το βαθμό της ισοπαλίας στους αγώνες που έδωσαν με αντίπαλο ομάδες της πρώτης εξάδας.

Μάλιστα μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι στις έδρες των ΑΠΟΕΛ, Ομόνοιας και ΑΕΚ, περιοριζόμενη στο βαθμό της ισοπαλίας στις δύο επισκέψεις της στο «Τσίρειο». Ελαφρώς καλύτερα, αλλά διόλου τιμητικά είναι τα δεδομένα εντός έδρας, εκεί όπου μετρά ισοπαλίες με ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Απόλλωνα και ΑΕΛ, ωστόσο σε καμιά περίπτωση αυτά τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίνονται σε ομάδα με μεγάλους στόχους.

Ο Κυριακάτικος αγώνας με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού προσφέρεται για μια ένεση ψυχολογίας για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον κόσμο της «Μεγάλης Κυρίας» ο οποίος έχει στερηθεί τη χαρά μιας νίκης από τις 26 Φεβρουαρίου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X