ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Παρακολουθεί Αντωνιάδη

Ο Αντωνιάδης δεσμεύεται για άλλο ένα χρόνο με τον Πανιώνιο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Δεδομένη θεωρείται η επιθυμία των ιθυνόντων της Ανόρθωσης να ενδυναμώσουν το ντόπιο στοιχείο τη νέα χρονιά, μιας και ουδείς Κύπριος ποδοσφαιριστής της «Μεγάλης Κυρίας» κλήθηκε πρόσφατα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Πέραν βεβαίως τούτου, η ομάδα καλείται σε εβδομαδιαία βάση να πληρώνει το σχετικό πρόστιμο που προνοεί από φέτος η ΚΟΠ για μη συμμετοχή Κύπριων ποδοσφαιριστών στο αρχικό σχήμα, ενώ παράλληλα οι πρωτοκλασάτες λύσεις περιορίζονται στον αριθμό των ξένων και κοινωτικών ποδοσφαιριστών.

Μια περίπτωση που και απασχόλησε και απασχολεί τους «κυανόλευκους» είναι αυτή του Μάριου Αντωνιάδη ο οποίος τη δεδομένη στιγμή αγωνίζεται με τη φανέλα του Πανιώνιου. Για τον ακραίο αμυντικό, η «Μεγάλη Κυρία» επέδειξε ενδιαφέρον και κατά την πρόσφατη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο αποτρεπτικός παράγοντας στάθηκε το συμβόλαιο που διατηρεί με τους «πάνθηρες». Το εμπόδιο αυτό δεν θα αρθεί το καλοκαίρι μιας και ο Αντωνιάδης δεσμεύεται για άλλο ένα χρόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο εκεί που θα υπάρχει περισσότερος χρόνος και περισσότερη ευελιξία, το θέμα θα τεθεί ξανά στο τραπέζι.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X