ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Κρατά τη διάθεση

Η αναποτελεσματικότητα θυμίζει τις εμφανίσεις και το ταμείο των περασμένων ετών

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Έστω και αν η Ανόρθωση λογίζεται μεγάλη ομάδα, το μεταβατικό στάδιο που περνά την κάνουν να θεωρεί ήττα από ήττα διαφορετική. Και πράγματι, άλλη εικόνα είδε ο Ρόνι Λέβι στον εκτός έδρας αγώνα με την Ομόνοια πριν τη διακοπή και άλλη στον Κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΛ. Η διάθεση για παραγωγικό παιχνίδι ακόμα και με παίκτη λιγότερο υπήρχε από πλευράς των «κυανολεύκων» ωστόσο βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Ρομό. Το στοιχείο αυτό διατύπωσε στη δημοσιογραφική διάσκεψη ο Ισραηλινός τεχνικός, υψώνοντας ουσιαστικά ασπίδα προστασίας στους ποδοσφαιριστές του, τουλάχιστον για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Το ίδιο δεν ισχύει για τον απαιτητικό κόσμο της Ανόρθωσης ο οποίος δεν έδωσε το παρών του στο γήπεδο με την ίδια ένταση και την ίδια μαζικότητα όσο στο πρόσφατο παρελθόν, ενδεχομένως λόγω της απογοήτευσης από τις εμφανίσεις του προηγούμενου μήνα. Άλλωστε ο άγονος Μάρτης ήρθε σε αντίθεση με τις πολύ καλές εμφανίσεις που οδήγησαν τη «Μεγάλη Κυρία» στο πρώτο γκρουπ της δεύτερης φάσης, αλλά και πολύ περισσότερο στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο η αναποτελεσματικότητα σε αυτήν τη φάση του φετινού μαραθωνίου θυμίζει τις εμφανίσεις και το ταμείο των περασμένων ετών, κάτι που βλάπτει την ανταγωνιστικότητα και τη ψυχολογία της ομάδας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X