ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:14
 

Ανόρθωση: Ένας πραγματικός ηγέτης

Σε κάθε ομάδα τέτοιες προσωπικότητες είναι αναγκαίες

Newsroom 24sports

Η Ανόρθωση πραγματοποιεί εντυπωσιακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, και είναι με διαφορά η ομάδα με τις πιο πειστικές εμφανίσεις. Μάλιστα η ομάδα δείχνει ικανή να φθάσει μέχρι το τέλος και όλοι στο στρατόπεδο της «Κυρίας» είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για τον τίτλο.

Υπάρχουν πολλοί πρωταγωνιστές από πλευράς ποδοσφαιριστών, και ένας εξ αυτών είναι ο ηγέτης της ομάδας, ο Γκόρντον Σίλντενφέλντ. Ο 34χρονος Κροάτης δεν είναι μόνο ένας «βράχος» στην άμυνα αλλά είναι η ψυχή της ομάδας. Αυτό φαίνεται απ’ τις κινήσεις του στο γήπεδο, το πως εμψυχώνει τους συμπαίκτες του και πως συμπεριφέρεται σε όλους τους τομείς. Είναι ο ποδοσφαιριστής που θα βγει μπροστά στα αποδυτήρια και θα μιλήσει με όλους τους συμπαίκτες του.

Βέβαια όλα τα πιο πάνω ήρθαν για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Απ’ την μια ο Σίφο σαν ποδοσφαιριστής έχει την εμπειρία, τις παραστάσεις και ως άνθρωπος την προσωπικότητα και τα ηγετικά χαρακτηριστικά. Από μόνα τους όμως αυτά δεν αρκούν. Απ' την άλλη η ηρεμία στα διοικητικά, αλλά και έμπνευση που έχει δώσει ο Τιμούρ στους πάντες στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, είναι τα στοιχεία που βοηθούν τον Σίφο να βγάλει τα ηγετικά του προσόντα προς τα έξω.

Γενικότερα τα πάντα λειτουργούν ομαλά στην Ανόρθωση και αυτό είναι προς το συμφέρον της ομάδας. Έχοντας μάλιστα προσωπικότητες όπως τον Σίφο στην ομάδα τα πάντα γίνονται ακόμη καλύτερα. Είναι γι’ αυτό που το καλοκαίρι ο Τιμούρ Κετσπάγια επέμενε τόσο πολύ στην παραμονή του Κροάτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

360: Η ασφάλεια των εργοταξίων στο προσκήνιο

«Δηλαδή αποκλείστηκε η περίπτωση αυτοκτονίας;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:39

Νέο Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in hybrid με πολυτέλεια και χώρους

«Γίνεται να κάνετε παρουσίαση με μια μόνο φωτο? Τί σας εμποδίζει αφού το κάνετε, να το κάνετε σωστά?»
Tony  |  07:59

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X