ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Η ικανοποίηση για Νταουσβίλι και το χρονοδιάγραμμα

Αυξημένες πιθανότητες παραμονής έχει ο 30χρονος Γεωργιανός μέσος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πήραν το αεροπλάνο για Κύπρο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεί ο Μουρτάζ Νταουσβίλι μιας και είναι ο μοναδικός ο οποίος δεν ήρθε για τα τυπικά μιας μεταγραφής. Αντιθέτως ο 30χρονος μπορεί να έχει στα χέρια του προφορική συμφωνία με τον Τιμούρ Κετσπάγια και τη «Μεγάλη Κυρία» ωστόσο η έκβαση της υπόθεσής του, θα διαφανεί μέσα από δοκιμαστικά.

Ο 51χρονος τεχνικός παρουσιάζεται μέχρι στιγμής ικανοποιημένος από τα όσα βλέπει στις προπονήσεις από τον συμπατριώτη του καθώς δεν έχει αμφιβολίες για την αξία του, αλλά για την αγωνιστική του κατάσταση. Όπως και ο Τορνίκε Οκριασβίλι, ο Μουρτάζ Νταουσβίλι πέρσι δεν είχε γεμάτη σεζόν καθώς το δεύτερο μισό αυτής τον βρήκε στην Ουγγαρία, ενώ στο πρώτο ήταν ανενεργός.

Διαβάστε επίσης: Στο κυνήγι άλλων «συμφερουσών» λύσεων

Παρόλο που αυστηρό χρονοδιάγραμμα δεν έχει τεθεί για τη συγκεκριμένη περίπτωση, το επόμενο διήμερο κρίνεται σημαντικό ως προς την απόπειρα του Τιμούρ Κετσπάγια να διαμορφώσει ολοκληρωμένη άποψη για το πρώην μέσο της ουκρανικής Καρπάτι Λιβ. Ιδανικά, η τελική απόφαση θα έχει παρθεί πριν την πρώτη επίσημη φετινή προπόνηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτι (3/7) στο Λιοπέτρι, παρουσία και του κόσμου των κυανολεύκων της Αμμοχώστου.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ψάχνει ιδανικά για δύο ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους αναθέσει ανασταλτικά καθήκοντα, με τον Μουρτάζ Νταουσβίλι στο προσκήνιο και τον Κωστάκη Αρτυματά πάντα στα υπόψην.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση