ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Κατέληξαν σε πλαίσιο συμφωνίας Πουλλαΐδης και Σάντης!

Ετοιμάστηκε οδικός χάρτης, θα προγραμματιστεί συνάντηση Χαμπουλά-Πουλλαΐδη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πραγματοποιήθηκε σήμερα νέα προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του μεγαλομετόχου της Εταιρείας της Ανόρθωσης Χρήστου Πουλλαΐδη και του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας κ. Αντρέα Σάντη.

Η ενημέρωση από την ομάδα της Αμμοχώστου: 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 28 Μαρτίου 2023 νέα προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του μεγαλομετόχου της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λίμιτεδ κ. Χρήστου Πουλλαΐδη και του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας κ. Αντρέα Σάντη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε και αυτή τη φορά σε εξαιρετικό κλίμα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν τα ακόλουθα θέματα:

Α. Επαναβεβαιώθηκε η απόφαση της Οικογένειας Πουλλαΐδη να αποχωρήσει από το ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας.

Β. Υπήρξε κατάληξη σε πλαίσιο συμφωνίας που θα εκφραστεί σε μνημόνιο συναντίληψης μέσα στο οποίο θα καταγράφονται τα κύρια σημεία της προτιθέμενης πορείας υλοποίησης.

Γ. Ετοιμάστηκε οδικός χάρτης ενεργειών με την εκτέλεση του να ξεκινά άμεσα.

Δ. Ο κ. Χρήστος Πουλλαΐδης θα ζητήσει άμεσα συνάντηση με τη Διοίκηση του Σωματείου της Ανόρθωσις Αμμοχώστου με θέμα την ενημέρωση για τις εξελίξεις που δρομολογούνται με τη συνεργασία του κ. Αντρέα Σάντη.

Στο πλαίσιο αυτής της ανακοίνωσης η Εταιρεία Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λίμιτεδ ενημερώνει ότι ο προγραμματισμός για την ποδοσφαιρική χρονιά 2023-2024 υλοποιείται με βάση το σχεδιασμό της παρούσας διοίκησης που λειτουργεί υπό τον πρόεδρο κ. Αντρέα Σάντη.

Τέλος, τονίστηκε η απόλυτη προσήλωση για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για το καλό και το υγιές μέλλον της ομάδας γιατί πάνω από όλους και όλα βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται αδιαπραγμάτευτα και περήφανα η ιστορική Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση