ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Λάφερτι για την κορυφή της επίθεσης!

Ο Βορειοιρλανδός ψηλά στις προτιμήσεις του Κετσπάγια

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του 33χρονου Βόρειοιρλανδό επιθετικό Κάιλ Λάφερτι έχει επιδείξει η Ανόρθωση, σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν.

Ο Λάφερτι είναι ψηλά στη λίστα του Τιμούρ Κετσπάγια για την στελέχωση της θέσης στην κορυφή της επίθεσης. Μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης, πέρα από την κορυφή. Στο δεύτερο μισό της λήξασας σεζόν, αγωνίστηκε στην Κιλμάρνοκ Σκωτίας, με την οποία είχε οκτώ γκολ σε εννέα συμμετοχές.

Στην καριέρα του αγωνίστηκε σε Νόριτς, Ρέϊντζερς, Χαρτς, Σάντερλαντ, Ρετζίνα, Παλέρμο, Σιόν και Μπέρνλι, μεταξύ άλλων, έχοντας παραστάσεις και βιογραφικό από το πλέον υψηλό επίπεδο. Με την Εθνική ομάδα της χώρας του έχει 20 γκολ σε 82 συμμετοχές, ενώ αγωνίστηκε και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας.

Τον Μάιο του 2019, για την απόκτηση του είχε ενδιαφερθεί έντονα και ο Απόλλωνας, όμως οι επαφές των δύο μερών δεν καρποφόρησαν.

Αυτή τη στιγμή, ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος και οι επαφές της Ανόρθωσης μαζί του μοιάζουν ως προχωρημένες στο παρόν στάδιο. Δεν αποκλείεται να έχουμε αίσια κατάληξη στο όλο θέμα, ίσως και εντός των επόμενων ωρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση