ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Οι απολαβές του Λάζαρου και η απάντηση του Άραγιουρι

Τα δεδομένα με τους επόμενους

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τα τυπικά έμειναν για τη μετεγγραφή του Λάζαρου Χρισοδουλόπουλου στην Ανόρθωση, αφού ο ποδοσφαιριστής είναι από το πρωί της Παρασκευής στην Κύπρο (25/6) και είναι στη διαδικασία που ακολουθεί τα απαραίτητα (ιατρικές εξετάσεις, εργομετρικά κλπ), ώστε να ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ της «Κυρίας».

Ο 34χρονος Ελλαδίτης άσος θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με απολαβές περίπου 200.000 ευρώ και πλέον ο Τιμούρ Κετσπάγια σε συνεργασία με τη διοίκηση θα επικεντρωθούν στον αντικαταστάτη του Μουρτάζ Νταουσβίλι για τη θέση του «κόφτη», αλλά και στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Κάποια βάσιμη περίπτωση για το χώρο του κέντρου δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή, ενώ δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν η Ανόρθωση είναι σε επαφές με κάποιον και γίνεται προσπάθεια ώστε να μην διαρρεύσει το όνομά του.

Όσον αφορά στον κεντρικό αμυντικό, τώρα που ολοκληρώθηκε το EURO2020 για τη Φινλανδία, θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα με τον Πάουλους Άραγιουρι, ο οποίος χρειάζεται ξεκούραση και λίγο χρόνο για να δώσει την απάντησή του και κατά τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας θα το πράξει αυτό.

Οι μέχρι στιγμής ενδείξεις, μπορούν να χαρακτηριστούν και ως θετικές, μετά από την πρόταση που υποβλήθηκε στον 33χρονο Φιλανδό στόπερ που έμεινε ελεύθερος από την Πάφος FC. Εναλλακτικές λύσεις πάντα αξιολογούνται για παν ενδεχόμενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση