ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Πάει για τετραετία και θέλει πρωτάθλημα

Πληροφορίες για συμφωνία νέου διετούς συμβολαίου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Θέμα χρόνου είναι λοιπόν τα σπουδαία όσον αφορά στο πολύκροτο ζήτημα της παραμονής του Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση. Αυτό το αλαλούμ αν θα ανανεώσει ή όχι το συμβόλαιό του θα πάψει σύντομα να υφίσταται. Και δεν είναι τυχαίο που ο πρόεδρος της Εταιρείας, Ευγένιος Χαμπουλλάς τόνισε πως «δεν συζητάει για τα αυτονόητα και πως θα γίνει πρόταση στον Κετσπάγια και θα υπογράψει», μετά από την κατάκτηση του κυπέλλου.

Το ίδιο βέβαιος παρουσιάστηκε και ο μεγαλομέτοχος Χρίστος Πουλλαΐδης, ενώ ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έκανε κάποια δήλωση μετά από το τέλος του αγώνα, παρά μόνο κάποια από τα συναισθήματά του για την κατάκτηση του κυπέλλου, ενώ είχε μεγάλη διάθεση και για χιούμορ.

Ο Γεωργιανός τεχνικός ωστόσο, έστειλε μήνυμα παραμονής του. Όπως τόνισε στην κάμερα του κινητού της συζύγου του Κατερίνας, η οποία μετέδιδε ζωντανά βίντεο από το κυριακάτικο πάρτι, θέλει πρωτάθλημα. «Και τώρα το επόμενο είναι το πρωτάθλημα», είπε ο 53χρονος τεχνικός κατά τη διάρκεια του γλεντιού των κυανόλευκων σε παραλιακό μαγαζί, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα της Αμμοχώστου. Άλλωστε, οι τελευταίοι τίτλοι της Ανόρθωσης ήταν με τον ίδιο στο «πηδάλιο».

Πληροφορίες αναφέρουν πως η όλη ιστορία θα έχει αίσιο τέλος αφού προκύπτει εκ πρώτης συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και το μόνο που απομένει είναι η οριστικοποίηση με επίσημη ανακοίνωση. Ο Γεωργιανός τεχνικός όπως με το δίκιο του τονίζει, το θέμα δεν είναι να ικανοποιηθεί με αυτά που του πρότεινε η διοίκηση, αλλά να τεθούν και πρωταγωνιστικοί στόχοι.

Κάτι που για να ισχύσει θα χρειαστεί και αύξηση προϋπολογισμού ώστε να γίνουν κινήσεις που να ισχυροποιήσουν την «Κυρία» και να την οδηγήσουν ξανά στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος. Και ταυτόχρονα και κάποιοι άλλου είδους προσπάθειες που μπορεί να καταστήσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα ακόμη πιο δυνατό και σε πιο επαγγελματικά πλαίσια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση